miniknefess Yıllarca loreal unlimited rimeli kullandım memnundum ama fiyatı baya artmış. Gecen gün essense in meşhur mor renk rimelini aldım çok övüluyordu ama 1 saat sonra göz altım simsiyah oluyor akıyor. Var mı akmayan kalıcı rimel öneriniz?
Melis1706 miniknefess dedigin bu sanirim ama ben asiri memnunum 5 yili gecti hep bunu kullaniyorum hatta vikmiyor birnturlu gozumden esim hep makyajini silmedin mi sen diyor birde yuzumu sabunla falan da yikiyorum yani😂
Mom098 miniknefess bir ara ne çok kullanırdım o rimeli sonra bir uçtu ben de bıraktım Yerine loreal telescopic ile maybelline lash aldım Maybelline lash gündelik hayata telescopic bir tık daha özendiğim yerlere 😂
ikibebedublekahve miniknefess kendimi bildim bileli lash sensational kullanıyorum hiç akma falan olmadı zor bile çıkarıyorum
1bebi1anni miniknefess ben de essence kullanıyorum ve çok akıyor, Elf’in bir rimelini almıştım bir kaç sene önce asssla akmıyor yat kalk sürün ağla 😂😂😂
miniknefess Melis1706 evett bu. Acaba benimki orijinal değil mi ya internetten uyguna aldım. Normal de 185 tl ise ben 90 kusure aldım
2boymommy Melis1706 bende ne kadar baska rimel arayisina ciksamda (memnun olmadigimdan degil bi degisiklik olsun diye) elim yinede hep bu rimele gider cok seviyorum 🥰😍❤️👌🏼
miniknefess Synmannesi benimkinde mi sorun var acaba resmen akıyor simsiyah oluyor göz altım. Diğer rimelim böyle değildi loreal olan
ikibebedublekahve miniknefess evet evet ama gratiste watsonsta indirimde 250 ye iniyor bazen öyle almak daha mantıklı
Synmannesi miniknefess zor çıkıyor az akıyo tabi belki sahte seninki bozuk olabilir Trendyol dan alıyorum ben ikili kampanya
miniknefess ikibebedublekahve şu an getirbuyukte var mesela hemen eve geliyor. Akmıyor dimi ona göre alacağım
ikibebedublekahve miniknefess akmıyor siyahlığı da çok güzel bence bir şans verin deneyin çok güzel uzatıp hacim veriyor bir de :)
ikibebedublekahve miniknefess tatile falan gitmeyecekseniz suya dayanıklıya gerek yok akmıyor zaten. Onu da kullandım ama çıkarması ayrı zahmet yani
miniknefess ikibebedublekahve dün aldım valla güzel gerçekten. Bende garnierin makyaj temizleme suyu var onunla güzel çıkıyor kalıntı kalmadan. Çok teşekkür ederim tavsiyen için ☺️