annesininkuzusu27 Arkadaşlar bebeğim 5 aylık, sürekli kaşığa damlatıp vermekle uğraşmak istemiyorum. Damlalıktaki 0.5 ml yazan kısım kaç damlaya tekabül ediyor bilginiz var mı? Ve 5 aylık bebeğime 10 damla veriyorum sizler kaç damla veriyorsunuz?
bademli_puding annesininkuzusu27 1 puf 3 damlaya eşdeğer ona göre ayarlayıp pufuyla sıkabilirsiniz ağzına
Nurun annesininkuzusu27 bende 10 damla veriyorum doktorum öyle söyledi. Bende kaşıkla veriyorum ama dediğiniz çizgi sanki tam 10 damlaya denk geliyor gibi
Annebebek7 bademli_puding içinden çıkan damlalık değil mi puf mu oluyor , ben onu damlalık diye biliyodum
bademli_puding Annebebek7 ayy benim kafa iyice gitti yaa ben oğlum ağlarken okudumda yanlış anlamışım d vitamini anlamışım 😂 uykusuzluk atak susmayan çocukla bu kadar oluyor 🫠 özür dilerim kızlar annesininkuzusu27
bademli_puding annesininkuzusu27 o zaman ağzına damlatmaktan yada kaşığa damlatıp içirmekten başka çare yok gibi 😅
Kubra2646 Benim bebeğim 4.5 aylık. Ebe günlük 4 damla dedi ben direkt ağzına damla ile damlatıyorum. Ama bence 10 damla çok fazla 5 aylık bebek için. Bildiğim kadarıyla bir yaştan sonra 1 ml yaklaşık 10 damla öneriyorlar