Mittik-07 Temiz içerikli bebek deterjanı önerebilecek olan varmı???? Siveno kullanıyorum ama çok leke çıkarmada iyi değil
Asyaveannesi04 Mittik-07 baby me toz deterjanı kullanıyorum memnunum ama zorlu lekeleri tabiki hiç biri çıkarmıyor onun için leke çıkarıcı kullanıyorum
YLD_ Mittik-07 beyaz sabunla lekeyi çitilerseniz çıkarıyor üstüne de makineye atıyorum hiç leke kalmıyor. Ben uni baby yenidoğan kullanıyorum şimdi de Eyüp Sabri Tuncer in aldım tertemiz içeriği ondan da memnun kaldım
1ipek1ceren Mittik-07 Duru granül sabun kullanıyorum. Hem çok güzel leke çıkarıyor hem de kokusu mis gibi 😍 Tavsiye ederim 🌸
gocebebirbayan Asyaveannesi04 leke çıkarıcı ne kullanıyorsun canım benim ya. Benim çocukların da yemek lekeleri çıkmıyor kazaktan, baby me fayda etmedi.
Kleop Temiz içerikli leke çıkarıcı kullanıyorum elite markasının. Eğer meyve sebze lekesiyse bazen kaynar su dökün üzerine öyle de geçiyor. Sonrasında da bazen siveno bazen de obir naturel kullanılıyorum temiz içerikli ve uygun fiyatlı ürünler özellikle obir.
Gokce_17 Dorian granül sabunlar makineyi tıkıyor bilginiz olsun 2 ay oldu bıraktım kullanmayı bugün deterjan koyulan kapağı çıkardım temiziyim diye içerisinde hep granül sabun kalımtıları kalıp kalıp yapışmış bu yüzden siyah çamaşırlar beyaz beyaz çıkıyordu
Asyaveannesi04 gocebebirbayan elite home kullanıyorum eski lekelerimi bile çıkarıyor çok memnunum bir gece ılık suda bekletip 2 kez durulama yaptırıyorum
deski Mittik-07 bebek deterjanları tek başına leke çıkarmada etkili değil maalesef kimyasal içermediği için beyaz sabun baya etkili lekelerde bir de the elit home leke çıkarıcı var o temiz içerikli bir de lekeli kıyafeti bekletmeyip hemen yıkarsanız sorun olmuyor ama beklemiş ve kurumuşsa eğer sıcak suya leke çıkarıcı ekleyip bekletip sonra çıkamanız gerek
YLD_ deski Teşekkür ederim ama biliyordum zaten piyasadaki çoğu ürün birbirinin benzeri. Eyüp Sabri kullanıyorum şu an.
zeynepzezee Life by fakir sıvı deterjan e bebekten stoklu almıştım ilk defa gördüm kimsede önermemişti, çok memnun kaldım, kan damlasını vs suda muda bekletme işi olmadan bayağı çıkarttı silik kalmıştı iz sadece. Tavsiye ederim
balimiscat Biz daha 14 günlüğüz daha lekeli olmuyor çamaşırlarımız granül kullanıyoruz 🐣 naçizane tavsiyem granül kullanan anneler deterjanı gözüne değil de çamaşır makinasının içine dökün sabun olduğu için bir süre sonra artıkları çamaşır makinasını tıkıyor 🥰