Ceren19mys nioli yağını kullananlar yorumlarınızı bekliyorum Diğer yağlarını kullanlar da varsa yazabilir fikir olsun 🌸
Yesillimon Ceren19mys Nedense bana inandırıcı gelmiyor nioli yağı belki işe yarıyor olabilir ama diğer yağları Faso fiso gibi çünkü guyya kullananlar ne hikmetse hep zengin oluyor altın alıyorlar bir yerlerden para geliyor vs vs 😃o zaman herkes işini bıraksın Esra ezmeci yağlarini kullansın kdndkdkdk
Asyaveannesi04 Ceren19mys instegramdan av. Feyza altunu takip edin bunların tüm yüzünü çıkardı ortaya hala nasıl alıp nioli yağı diyebiliyorsunuz aklım almıyor🤦🏻♀️ yok kadın bilmem ne yağı sürmüşte kocası geri dönmüş, zengin olmuş şöyle olmuş böyle olmuş
Aminemm_ Ceren19mys ben Esra ezmecinin değilde normal nioli yağını kullanıyorum enfeksiyon olduğunda çamaşıra damlatiyorum geçiriyor ve uçuk olduğunda uçuğun üzerine sürüyorum hemen kurutuyor deneyimlerim bunlar başka yerlerde kullanmadım memnunum ☺️
Ceren19mys Yesillimon aynen bazı şeyler abartılıyo gibi geliyo bana da nioli yağını sipariş ettim enfeksiyon akıntı o tarz şeylere iyi geliyomuş işe yarayacak mı bakalım
Alprslnnnn__ Ben bayadır kullanıyorum nioli yağını bende hiçbir faydası olmadı aksine daha çok akıntı yaptı
Asyaveannesi04 biricigiminannesi26 hikayelerinde paylaşıyor nioli yağı kullananmış ph dengesi bozulmuş alerjik reaksiyon gösteren bir sürü insan var. Esra Ezmeci doktor mu, psikolog mu, astrolog mu belli değil
biricigiminannesi26 Asyaveannesi04 nioli yağını üreten başka kişiler daha var ve beğeniyorlar genelde canım diğerlerini bilmiyorum tabi
Mikayla Ceren19mys boyle kişilere neden inanıyorsunuz 😂 yıllardır nioli yağını kullanırım ama basur için kullanılır ve idrar yolu enfeksiyonu için…. Sağlık açısından tercih ederim. O yüzdende esra ezmeci gibi birisinin yağını değilde Ecz naturapat hülya kayhan ın yağlarını tercih edıyorum.