Kayraaaa Bebeğim 5 ay 2 günlük sofraya oturduğumuz da ağlıyor kucağıma alıyorum kaşığı ağzıma götürünce ağzını açıyor hemen yemek istiyor ne yapacağımı şaşırdım tadımlık olarak başlamalı mıyım içim gidiyor onu öyle görünce
Asel0135 Kayraaaa bizimkinde aynıydı 😬 bence 6 aya kadar birazdaha sabredin bebeğin uyku saatinde yiyin yemeğinizi 😇
Okyanusolmak Kayraaaa benimki de aynı. Onu sofradan uzakta bırakıyorum oyun halısına. Ya da sevdiği klipleri açıyorum. O izlerken yiyoruz artık. 2 aydır böyleyiz :)
Annisko Kayraaaa parmağınızın ucuyla tattirin benimki de öyleydi 6 aya kadar bekledik ama tattirdim yine de kaşıkla vermedim ama sadece diline değsin diye sürdüm
Esmanur4270 Kayraaaa benim bebeğim şuan 7 aylık 5.ayda azar azar vermeye başladm hiçbirşey olmaz bence 🤗
Kayraaaa Asel0135 bi de anlamadığım şu var 5 ay 2 günlük yani 5. ayı doldurdu 6. aydan gün aldı e o zaman 6. aya girmiş olmuyor mu kafamda deli sorular 😂😂😂 gurbetlik çok zor hiç kimsem yok burda çocuğa tek bakınca bi de tecrübesizlik kafayı yicm artık😣😣😣
burcutoksoz [bilinmeyen] 5 aylıkken merak ediyorlar ama yiceklerinden değil tamamen dünyayı tanıma için yapıyorlar bunu. aç değil kısaca. zaten 5 ay ek gıda için erken içorganlarına zarar veryor
Kayraaaa burcutoksoz anneme attım videosunu kızdı bana bi çay kaşığı ver bari dedi ben veriyordum size 5 aydan sonra yavaş yavaş dedi o yüzden çok kararsız kaldım bu dizilerdeki aç çocuklar gibi ağznı açıyor o yemiş gibi kapatıyor içim gidiyor 😣😂