Hnfnrhsynaras Kozlar mama sandalyesi almak istiyorum ama evim de küçük çok büyük olsun istemiyorum ama kullanışlı ve hareket edince sallanan bir şey istemiyorum sağlam olsun kullanıp memnun kaldıklarınızı önerir misiniz
Arzu7439 Hnfnrhsynaras katlanan mama sandalyeleri var. Benim evimde küçük o yüzden katlanan aldım. Benimkinin markası baby max. İkinci el aldım ama hiç sorun yaşamadım. Çok kullanışlı. Arkadaşımda da başka gördüm. Onunkide katlanıyor. Hatta benimkinden daha hafif. Benimki arkaya yatıyo falan. Çokda gerekli bişey değil yatması. Sadece yemek yiyiyo sonuçta. Katlanan mama sandalyesi diye aratırsanız başka markalarda var.
Themom_ Hnfnrhsynaras Baby plus tako mama sandalyesi hediye olarak geldi bize aşşırı güzel yer kaplamıyor benm evim kücücük hiç yani varlığı ile yokluğu bir fiyatıda uygunmuş kuzenim görüntülü aradı çünkü alırken renk için orada gördüm fiyatını bakmadım yani yanlış anlaşılmasın.
Minnakordek En kullanışlı olanı Ikea model var ya antiloptu sanırım 200 liraydı geçen yıl ucuz basit ve yer kaplamiyor bizim büyüğü vardı onu birine verdim çünkü binmedi ama lokantada ki o basit dümdüz olana bayıldı