pinar0 Kızlar merhaba 🌸 Özel aşıların hepsini yaptırdınız mı? Süreç nasıl geçti bilgi verebilir misiniz?🌸
mint pinar0 merhaba 3,5 aylık olduk 3. Ayda rota yaptırdık ama ağzından damla şeklinde olduğu için çoğunu attı ağzından az bir miktar yutturduk. Çok gerekli değildi bence ama işte içimiz rahat etsin diye yaptırdık
benoyleuygungordum___ @pinar0 Üç aylıkken rotavirus aşısını yaptırdık damla seklinde zaten ağızdan bı yan etkisi olmadı beş ayda ikinci dozu iicn gidicez menenjit de doktror 13 aylıkken tek doz yapalım dedi başka özel asi varmı bilgim yok
Esmanehir benoyleuygungordum___ doktor bana 3 doz öneriyorum ama 2 de olabilir dedi her doktor farklı bisey söylüyor galiba acaba çocuktan çocuğa mı değişiyor anlamadım
pinar0 benoyleuygungordum___ Çok teşekkür ederim 🌸 Rota, nimenrix,bexseno dedi doktorumuz bende bilgi almak istedim 3 ay 3 günlük olduk🌸
aura_meselesi_bu_sekerim pinar0 9 ncu aydan itibaren yaptırılıyor.. bebegim prematüre olarak doğduğu icin bünyesi çok zayif.. ay da bi hep grip öksürük hapşırık
pinar0 mint Doktorumuz önceki gibi değil önceden sağlık ocağında yapılan aşılar yeterli oluyordu ama ishalden hastanede yatan ve kayıp edilen çok bebek var o yüzden öneriyorum dedi durumunuz yetiyorsa yaptırın dedi bende yaptırmak istedim böyle söyleyince 🥹
benoyleuygungordum___ @Esmanehir Menenjit için mi diyorsunuz doktorum iki doz da olur ama ben 13 aylıkken tek doz öneriyorum dedi bana her doktor farklı söylüyor bende anlamıyorum hepsi aynı tıpı okuyup farklı bilgilere sahipler 🤷
Esmanehir benoyleuygungordum___ evet bende şaşırdım gerçekten hepsi farklı bazıları daha fazla öneriyor hatta galiba 5 6 doz falan
Deletedmom_75 pinar0 Hepsinide yaptırdım rota virus ağızdan yapiliyor menenjitte normal yapiliyor biz hiç birinde de yan etki yaşamadık