Mavileo oğlum bi kaç ay önce ayağına tabak düşürdü,tırnağı morardı.Bugün kontrol ettiğimde dipten yeni tirnak geliyordu ama az önce kanamaya başladı.Daha önce başına gelen var mı ne yapılabilir.Doktoruna da ulaşamadım henüz.
Baloglum93 Mavileo ilk oglumun ayağına arıtma filtresi düşmüştü baş parmağı aynı böyle olmuştu ama yeni tırnak çıkmadı tırnak böyle morarmisti . İki üç ay alttan uzadıkça gitmişti
sedasayan1111 Mavileo inşaAllah iyileşir Rabbim evladınızı size bağışlasın acısıyla imtihan etmesin 🌸
catgirlmoms Mavileo hayır kızımın iki ayak tırnağınd da vardı birinin ucunu bir yere takıp tırnağının yarısını kopardı . Sonrsında tırnak gelmeye başladı tırnak süşse de korkma bence . Çünkü bebeklerin vücdu bizden daha hızlı yenileniyor.
Mavileo catgirlmoms teşekkür ederim aslında bugüne kadar dert etmedim bugün dip kısmının kanadigini görünce korktum sürekli ayağını gösterip uff uff diyor:( neyse bakalım yarın belli olur.Tekrar teşekkür ederim 💓
catgirlmoms Mavileo 😢Acımıştır muhtemelen . İnşallah korktuğunuz gibi olmaz . Şimdiden çok geçmiş olsun . Rica ederim .