Bebekoglum3 Nodül kanseri nedir detaylı bilen varmı acaba teşhis nasıl konulur. Bir yakınım için soruyorum
Azraada58 Bebekoglum3 babamda nodülde yoktu ama olmaması icin onuda temizlediler bogazından kulagının oraya kadar
Ysgl26 Bebekoglum3 annem atlattı tiroid kanseri 2 sene önce. İlk olarak biyopsi yapıp teşhiş koydular. Sonra ameliyat oldu tamamen temizlediler. Sonr atom tedavisi gördü ve çok şükür sonuçlaro temiz geliyo
Irev-24 Bebekoglum3 bende troid kanserini atlattım. Ciğerde bahsedilen bazen film de yanılgı da olabiliyor bende de öyle olmuştu tekrar bir film de çekebilirler yada yayılmıştır biraz
Bebekoglum3 Ysgl26 geçmiş olsun canım. Doktor nodül demiş fakat akcigerle de etkisi varmış anlamadım ben ikisi farklı şeyler değilmi
Bebekoglum3 Irev-24 çok geçmiş olsun canım. Tedaviye başlanması lazım diye başka hastaneye göndermişler önerdikleri hastane. Yani net bir şey de söylememisler bu kesin kanser mi oluyor acaba nodül
Irev-24 Bebekoglum3 nodülün cinsine bağlı mesela sıcak ve soğuk diye ikiye ayrılır ona göre tedavi değişkenlik gösterir ama kesin kanser diyemiyoruz biyopsi vs lazım patoloji inceledikten sonra belli olur. Umarım tez vakitte şifa bulur geçmiş olsun