nazs61 Merihaysesonmez anında etki etti anında. Bu kadar da olmaz dedim ama yok ne zaman sıkıştı o zaman verdim rahatladı. Ben düzenli kullanmadım. Yani bağırsak tembellesmesi olmamasi için çok sıkışık zamanlarda kullandım. Kızım 3 ayı doldurdu neredeyse hiç kullanmıyoruz artık..
Ebrulimomm Merihaysesonmez çok iyi geliyor hemen fayda ediyordu gaz sorunumuza , başla bir damla kullanıyorduk hiç memnun değildik Nurse ye geçince kızım çok rahatladı
Merihaysesonmez Hajsjdgkd 4. Ayda hala gaz probleminiz devam ediyor mu ben 4te biter diye umutlanmıştım
Merihaysesonmez Ebrulimomm bende bu gün başladım kendi kendine gazını çıkardı tesadüf mü bilmem çokta güzel uyuyor
Merihaysesonmez sbl36 bende akşam verdim bayada güzel uyuyor Gazınıda kendiliğinden çıkardı , bunlardan güzel uyuması beni tedirgin etti alışık değilim
Birprensesannesiii3850 Merihaysesonmez ben pek bi fayda goremedm her damla her bebekte işe yaramıyor galiba🌺
Hajsjdgkd Merihaysesonmez maalesef devam ediyor ama 6 aya kadar normalmiş ek gıdaya geçince de kabızlık normal sizde masaj yaparak rahatlamasinj saklayabilirsiniz