hunilikurbik Kızlar sanki sütüm azaldı gibi hissediyorum. Bir gecede süt arttırabilir miyiz. Ne yapmam lazım rezene falan içiyorum da artık midem bulanıyor hiç içesim yok. Ne yapılabilir😄
Northstar28 hunilikurbik bi gün sarımsaklı köfte yani fellah köftesi diye de biliniyor ondan yedim gece göğüslerim ağrıyordu artık başka da o derece yarayan bisey bulamadım valla
Iscan hunilikurbik severmisiniz bilmiyorum ama soğan çok iyi sut yapmişti bende ve her gun emziren anne çayı var poset çay ondan içiyorum idare ediyor bzi
ZuleyhaEvren Çok garip gelebilir ama denemenizde fayda var çay içmeyi seven biriyseniz çaya normal petibör büsküvi batırıp yiyin artıyor bende işe yaradı yani siz de bir deneyin isterseniz.
Yekbarnes Northstar28 bende aynı şekilde içli köfte yediğim zaman gece uyurken sütüm akıyordu. Bulgur ile alakalı sanırım
Balkabagi Bu ara benimde öyle ya :( dut kurusunu çok önerdiler onu deneyeceğim. Alana kadar da tahin pekmez kaşıklıyorum,rezene çayı bir de süt yapan çay var aktardan aldığım onları kullanıyorum
Zekiyetekerr Kuru dut ister kaynatıp için ister öyle yiyin bayağı etkili. Ciğer bende çok işe yaramıştı, soğan sarımsak bulgur pilavı dereotu bunlar da etkilerini farkettiklerim