ilaydacemiko Bebekleriniz ayaklarını ne zaman keşfetti bir de nasıl aşamaları var? Oğlum 5 ay 5 günlük ayaklarını henüz ağzına falan sokmadı
DrkAyz ilaydacemiko 6.5 aylığız 5.5 aylık olduğundan beri tutuyor ayaklarını 6. Aya girdiğimizde ayaklarını sürte sürte çorap çıkarmaya başlamıştı
Ftm124 ilaydacemiko bizimki 5ay 17 günlük 1 haftadır sık yapıyor bir de öorsplarını çıkartınca bezini falan hemen tutuyo öyle yapabilirsşniz müsaade ediyorsa sşz ayağından yanağına doğru egzersiz yaptırın
leyla23 ilaydacemiko 4üncü aya yeni girdiğinde ayağını tutup ağzına sokmaya çalışıyordu, yetişmeyince sinirlenip bağırıyordu
Dondurmalikahve ilaydacemiko Şu an oğlum 4,5 yaşında parmaklarıni ellerini çok emdi ama ayağını hiç ağzına almadı. Ayağını keşfetmesini yatarken bacaklarını kaldırıp ayaklarına bakmasından ayaklarını birbirine sürtmesinden anlamıştım
BynBird Her bebek yapmıyor benim oğlum da 6 ay 13 günlük ayaklarını biliyor ama hiç ağzına vs sokmuyor arada tutuyor o kadar
ilaydacemiko Dondurmalikahve bizimki ayaklarını hiç yukarıda kaldırmıyor ben kaldırınca da hemen geri indiriyor
leyla23 ilaydacemiko benimkide dönmüyor, 5 aylık olacaz hala dönmedi, yatırıp yanına oyuncak koyarım, gözünün ucuyla bakar elini uzatır. oyuncak gelirse oynar gelmezse öööyle yatar
Tombikdonerartikcokpahali Benim ilk kızım çok emdi ayağını 2. Kızım hic elini bile değmedi ama ayağını keşfetti yani 🤣
DrkAyz ilaydacemiko benim oğlumda ilk birbirine sürtüyordu ayaklarını sonra sürte sürte çoraplarını çıkarmayı öğrendi sonrada bezini bağlarken ayaklarını tutup ağzına götürüyordu