Enlsr Kızlar bebeğim 3 ay 18 günlük ama doymuyor memeden süt gelmiyor 5-6 dk emdikten sonra muayenemiz çarşamba günü . Doktora sormadan Mama vermelimiyim hiç durmuyor nolur bi akıl verinnn 😢😢😢
kucuksevgilim Enlsr verin mama aç kalmasın doktora sormana gerek yok bence doktor da aç mı kalsın ver tabi der
BynBird Bebe açsa ver doktora da söylersin verdim diye ne oluyo tani bebe aç mı duracak yine emzirmeye devam et sen kesme memeden sütün gelir stres yaptığın için az muhtemelen ama bebeyi de aç aç ağlatmayın yazık
Canmete Enlsr senden aldığı süte de bağlı 90 cc hazırla içerse ver yoksa da iter biberonu en kötü fazlayı kusar ben evolvia kullanıyorum Palm yağı olmadığı için
Aaanesi Enlsr mamaların arkasında ayına göre hazırlanışı yazıyor. Hipp olur golden goat olur deneyerek sevdiğini bulursunuz
incizeynep Enlsr Bizim de bugün kırkımız çıktı arada doymadığında hipp mama veriyorum 50 ml sizin bebeğiniz büyük, biraz daha çok verebilirsiniz, yalnız biberonla değil kaşık biberon ile verin sizi bırakmaması için
shnbbk Enlsr golden goat mama anne sütüne en yakın olanmış keçi sütlüymus sıfırdan başlayacağınız için iyi olacaktır dilerseniz bu markayı bir araştırın ben 2 kez mama değiştirdiğim için şimdi bir daha değiştirmeye cesaret edemiyorum o yüzden bunu kullanamadım
Masalina12 Enlsr sma confort iyi canım gaz falan yapmadı 90 cc falan ver zaten hepsini içmez doysa tabi yanında sürekli de emzir
benbiranneyim123 Enlsr biz sma kullanıyoruz başından beri doktor onu önermişti bebeğimde sevdi çok gazda yapmadı
kucuksevgilim Enlsr kullanma talimatı yazıyor hepsinin üstünde dene birini doktora gittiğinde gaz yapmayan önerisi istersin
Diverso Enlsr ben o dönemlerde sma kullanmıştım ama hipp de güzel aldım bi kutu üzerinde ne kadar vereceğiniz yazıyor zaten bir ölçeğe 30 ml su koyuluyor sizinki 60 ml içer şuanda 60 ml su 2 ölçek mama iyi olur
emreozdemir Enlsr eğer sütünüz az ise çişli bezi 5ten az idrar rengi kopkoyu sarı turuncu gibiyse kilo alımı yetersiz ise mama verme ihtiyacınız olabilir doktorunuza sorsanız daha doğru olur tabi