olivers 7 aylik bebeğinize neler ve kac öğün yediroyorsunuz. Kac kaşık yiyor. Sanki benimki az yiyor gibi geliyor
Doasmom olivers Sabah kahvaltı (yumurta, pekmez, ceviz, peynir) Öğle çorba/meyveli muhallebi Ara yoğurt Akşam sebze çorbası (kıyma vermeye başladım) her öğünde yarım bebek kavanozu(125ml) oyunlarla şarkılarla yiyoruz:)
Didem0101 olivers sabah kahvaltıda bir dilim peynir tatlı kaşığı kadar ekmeği pekmeze batırır yediririm bir tatlı kaşığı kadar yumurta bazen farklı şeylerden veririm ama toplamda yedikleri 3 tatlı kaşığını geçmez öğlen de ne yerse yesin toplamda en fazla 3 yemek kaşığını doldurur ama meyveyi çok sever ne zaman versem yer aç tok fark etmez yemeği de bazı gün çok iştahlı yer bazı gün ağzını açmaz akşamları meyve veriyorum daha akşam yemeğine başlamadım
Aselfilizmoms Almila0101 aynı durumdayız 6 ay 24 günlük okadar hevesle hazırlıyorum öğürüyo herşeye 1 yemek kaşığı anca yiyo bazen onu da yemiyo
Denizmmdva Demek ki ek gidaya hazır değil benim bebeğim de 9 ayina kadar anne sütünden başka bir sey yemiyodu ağlıyordu tabak gördüğünde şimdi 11 aylık maşallah tüm şeylerden yiyor zorlama canım bebeğini hazir olduğunda zaten yiyicek
Yekbarnes Mutluumom bana da çok geldi, doktorumuz 2 öğün dedi bize. Ben sabah kahvaltı akşam üstü meyve püresi şeklinde yapıyorum
Doasmom Mutluumom 7aylık, bana da cok geldi😀 dyt sordum zaten cok yemiyor o nedenle ideal buldu. Az az sık sık yemiş oluyor ve sebze, meyve ve proteini günlük almış oluyor. Bir de benim bebeğim artık sütümle kilo almıyordu sık sık ishal oluyordu fln. Biraz toparladı iyi oldu.
Doasmom Mutluumom 7aylık, bana da cok geldi😀 dyt sordum zaten cok yemiyor o nedenle ideal buldu. Az az sık sık yemiş oluyor ve sebze, meyve ve proteini günlük almış oluyor. Bir de benim bebeğim artık sütümle kilo almıyordu sık sık ishal oluyordu fln. Biraz toparladı iyi oldu.