Nazlicann Kızım 9 aylık ama fazla ek gıda almıyor günde 1 kez çorba ve yoğur kaşık mama yemiyor meyve püresi yemiyor kaşığı görünce ağzını kiltliyor elime vuruyo kahvaltıda red ediyor anne sütü ve mama desteği var tabi ama çok üzülüyorum ne yapabilirim
Cereninannesi Blw yöntemi diye bisey var. Yiyeceklerini önüne koyuyorsun ve kendisi agzina götürüp yiyiyor. Sen zorladikca o reddedecektir. Eline havuç ver minik ekmekler koy belki hoşuna gider bu şekilde yemeye baslayabilir.
yesim2 en fazla 3 çay bardağı ek gıda almalı zaten ek gıda da zorlamayın diş çıkartıyorda olabilir sen emzirmeye ve devam sütünü azaltma
Melikeakiner Çok zorlamayın, az az sık sık oyunlarla deneyin. Birde ben aptamil tahıllı kaşık mamalarına püreleri ekleyerek verdim hep. Bu şekilde ek gıdaya rahat geçiş yaptım. Deneyin isterseniz.
simgetaskisla [bilinmeyen] ek gıdayı yap ağzına sür yalansın bir tadını alsın izin ver ağzının kenarında durmasına bak bakalım güzel lezzetli şeyler yedir kaşık maması ne biliyim elma püresi gibi sonra değiştiririsn çeşitleri
burcusenova diş çıkarma döenminde böyle oluyor canım saçımı başımı yoldum resmen. yemedi yemedi. bu dönemi sadece aptamil içerek geçirdik. 1,5 ay sadece mama ile beslendi.