Bebegimuyumuyorr Kızlar ben ilk evlendiğim sıralar yengem bir damlasını birşeyle karıştır kocana içir senden başkasını gözü görmez dedi ama çok iğrenç geldi bana böyle bişey olabilir mi hiç duydunuz mu
ArvenMom Bebegimuyumuyorr büyü ye giriyor bulaşmanızı tavsiye etmem iğrenç cahil insanların söylediklerine kafanızı yormayın.
Yaseminnnnn112 Bebegimuyumuyorr okadar gunahki asla yapma aslaaa rabbimin neyle karsilastircagi asla belli olmaz gün gelir boşanmak istersen o kendine köpek ettiğin adam peşini bırakmaz bu bir büyüdür ve asla bozulmayan bir büyü
Adenimin Bebegimuyumuyorr tövbe yaa neler duyacağım daha gözü dışarıda olanı büyüyle sihirle tutamazsın
Sarahh Bebegimuyumuyorr bence bişey okuyup içiriyorlar yani kanla değil büyü olmaz okunmamış . Böyle şeylerde çok çok günah
Kuyavuz Bu tarz şeylerle uğraşmayın böyle bir tavsiyede bulunan kişiylede ilişkinizi bir gözden geçirin derim bu tarz şeyler çok tehlikeli mazallah üç harfliler musallat olabilir
Balkizlarim Bebegimuyumuyorr öööğğğk yahu bunu sormanız bile bir tuhaf yengenize rabbim akıl fikir versin daha coooook..
Cekiyorum_Gulumse Bebegimuyumuyorr şaka mı bu. Lütfen söyle saçma sapan şeylere inanmayan . Büyük kul hakkı büyük günah. Kocana vermeden once sen iç miden kaldırır mı? Düşüncesi bile iğrenç.
DarkSwan Bebegimuyumuyorr Gözü başkasını görmek isteyen erkeğe, b…’ta yedirsen görür. O yüzden saçma sapan şeylere inanıp uygulamayın. Siz sulandırılmış regli kanı içer miydiniz?