Esranurrdenizz1 Kızlar 3 ay 19 günlük bebeğim durmadan ağlıyor. Uykuya geçerken bağır çağır ağlıyo emerken öyle mama takviyesi yapıyorum biberon reddediyo elleri ağzında köküne kadar sokup kendini kusturuyor neden sizce sizde de olduysa ne gibi çözüm buldunuz
Tu_Na Esranurrdenizz1 aynı benimde 13 günlük 6 gün büyük sizin bebek aynı şeyleri yaşıyorum bunlar büyüme atakları ve bizimki yavaş yavaş diş etleri kabarmış hırsla ellerini emiyor sizinde öyle mi kaşıyıcı al küçük tutma refleksi gelişmişse ver eline oynasın ben kendim koyuyorum ağzına o kasıyor bizim ki saat 3 den sonra mızmız huysuz uyku saati ağlar emmez o ara bende zorlamam bence mama da verme meme tutar uyuduktan sonra
Esranurrdenizz1 Tu_Na büyük ihtimalle atak haftalarındalar bide bizimki grip oldu… Hepsi birden çok kötü oldu ilaç içmiyı kusuyo ne yapacağımı şaşırfım
Deletedmom_215 Benim bebeğimde de doğduğu günden beri elini ağzına götürme var. Alamayınca hırslanıp ağlıyor emziği kabul etmiyor. Uykuya dalamıyor. Zorla uyutuyorum elini ağzına götürmeye çalışıyor alamayınca basıyor çığlığı. Mamayı yemiyor reddediyor:(
Candy_88 Esranurrdenizz1 geçmiş olsun, biz de 3 ay 4 günlüğüz nezle gibi hapşırık, öksürük de var burnu hem akıyor hem tıkalı.. Burnunu temizletmiyor çok zor harbiden.. Ememiyor da düzgün.. Ben de ne yapacağımı şaşırdım..