-Mutluluk Goktug1212_ Merhaba molfixte iç lastikler iz yapıyor mu ? Bizde bu aralar çok yapmaya başladı memnun musunuz ?
Ironsides Goktug1212_ 5 kilo oldugundan beri 4 numara kullaniyorum 8 kilo oldu hala 4 devam sizde gecebilirsiniz
Tugba88 Goktug1212_ pure and soft kullanıyorum 7 kiloyuz 4 numarayı iki gündür kullanıyorum tam oldu çok rahat lastik izi yok denecek gibi şu an gece de sızdırma olmadı
Neslihan95 Goktug1212_ Ben molfix pure soft kullanıyorum bebeğim 4 aylık olacak en son 6 kiloydu 3 aylık olduğundan beri 3 numara kullanıyorum biraz lastik kısımları sıkmaya başladı bizimde bizde 4 e geçicez bitince
Ironsides -Mutluluk 12 saat kuruluk sagliyo bazen, bazende bi bakiyorum yanlardan sizdirmis hemen yani cok garip bi bez baglamadan baglamaya deegisiyo heralde
-Mutluluk Ironsides biz şuan 5200 kiloyuz . 2 numaralı bez kullanıyoruz 3 e mi geçmeliyim yoksa 4 mü ne önerirsiniz
Ironsides -Mutluluk 3 kullanin derimben esim bebegim 5 bucuk kiloyken falan 4 numara bezalmisti degistirtmedim amacokta sıkıntı yasamadim
-Mutluluk Sinem1419 bugün tam 2 aylık olduk. İç lastikler canımı çok sıkmaya başladı.. sizin bebeğiniz kaç aylık.
Sinem1419 -Mutluluk 40mız yeni çıktı ama bizim bezde sıkıyo artık elimizdekiler bitsin diye bekliyorum
-Mutluluk Ironsides internetten alıyorum çoğunlukla bezler sıkmaya başlayınca elimde kalacak diye korkuyorum. Bu arada 4 numara külot bez dimii