Milliyetcianne Bir arkadaşımız set halini bize almak istedi, lakin ben kötü yorumlarından dolayı şüphe ile bakıyorum, sterilizatör makinem var yine de koku sorunu olur mu?
Melis1706 Milliyetcianne ben yemeklerinden sonra vu unibaby biberon emzik temizleyicisi var onu kullaniyorum onlar koku yapmiyor bulasik deterjani.hic kullanmadim bende sterilizator var tabagini falan ona atamiyorsun
Syds Milliyetcianne Kullandıktan sonra hemen elde yıkamaniz gerekiyor makinaya atmanızı tavsiye etmem koku yapıyor ve deterjanı direk uygulamayın köpürtüp o şekilde yıkayın. Bende tabaklarını kullanıyorum bu şekilde koku sıkıntısı yaşamadım henüz
Rwerdst Milliyetcianne koku soru için içinde kağıt var zaten. Makineye atılmıyor oioi ler. Yemek yenir yenmez yıkayın ve koku yapmaya başladığını hissedince karbonat ile yıkayın diyor. Zaten kullanma kılavuzuna uyunca koku yapmıyor canım.
Milliyetcianne Syds yanlış anlaşıldim galiba sterilizatör makinesi; biberon emzik oyuncakları 100 derece üstü buhar ve hava ile steril hale getiriyor. Daha oncesince emzik ve biberon temizleyici ile yıkıyorum. Oioi kötü yorumlarında elde yıkıyorum ama koku ve tat problemi olduğu yazıyor
Semaaa39 Milliyetcianne oioi aldım çok sorun yaşamadım. Ama onunla birlikte munckhın tüm setlerini almıştım. Kase kaşık suluk vs. Elim hep munckhıne gidiyor. Bu markayı tavsiye ederim. Bulasık makinesinde va de yıkanabiliyor. Oiden kat kat kaliteli bence
Rwerdst Semaaa39 bende munchkin in tek tabakları yok. Onu da alsam mı diye düşünüyordum. Tabaklarından memnun musunuz acaba? Makinede yıkanıp yıkanmamasına dikkat etmemiştim bu arada. Daha iyi dedikleri için bardak kaşık vs almıştım. Siz hangi deterjanla yıkıyorsunuz?
Emily37 Milliyetcianne kızım 11 aylık ve 5 aylık olduğundan beri her ürününü kullanıyorum.asla bulaşık makinesine atmadım.biberon emzik temizleyicisi var süngerde aldım ayrı olsun diye onunla yıkıyorum.koku falan yapmadı.birde kullanma talimatında karbonat ve limonla ovun diyordu onu yapıyorum arada
Semaaa39 Rwerdst ben çok çok memnunum. Dediğim gibi kase ve tabakları gerçekten harikalar. Kaşıkları ve suluğuda öyle zira. Bulaşık makinesine atmadım hiç ama firma belirtmişti. Faıry bebekler için olan deterjanını kullanıyorum ben :)
Rwerdst Semaaa39 yok kaşık ve suluklarını aldım zaten. Tabakları oioi aldım ama munchkin de alsam mı diye düşünüyordum. Onları da alayım bari 😂😂