Merveeofs Çiçeğime bir türlü saksı alamadım bir süredir, bakımına baktım ona göre sulamasını yaptım olduğu yer de internette yazan gibi bir konum ama bu hale geldi. Şimdi geniş saksıyla kurtarabilir miyim ya üzüldüm böyle olmasına
mrsjale Merveeofs saksınızı büyüttükten sonra haşlanmış yumurtanın suyunu dökün annem hep döker ilginç bi şekilde iyi geliyo bitkilere belki faydası olur
printhelloworld Merveeofs yapraklarını silip geniş saksıya aldıktan sonra haşladığınız yumurtanın suyunda muz kabuğu bekletip biraz tarçın atınca düzeliyorlarmış tarçın bitkisel enfeksiyonu da önlüyormuş anneannem hep böyle yapıyor şu an evi botanik bahçesi gibi
jap Merveeofs yumurta haşladığın suyu, sebze haşladığın suyu ver. Kalan çayı ver. Muz kabuklarını suyun içinde beklet onu ver. Paslı çivi bulursan toprağına batır bi tane
avokadosever Merveeofs bende çok severim oğlum doğmazdan önce çocuk odam çiçek bahçesiydi ama bakamadım verdim hepsini. Sadece eşimin aldığı bi tane duruyor oda solmuştu saksıyı değiştirdim canlandı
Merveeofs avokadosever bana da bunu eşim aldı dediğiniz gibi onun için de ayrı üzüldüm ama dediklerinizi deniycem tekrardan teşekkür ederim 🌿