Oykusmummy Hangisi güvenilir kızlar? Bakıcıya ihtiyacım olacak ama hiç bilgim yok. Bu sitelerden bakici bulan var mı ya da çevresinde bulan memnun kalan?
ikibebeliana Oykusmummy Sahibinden de ilanlar var ve bakıcı ilanları verilebiliyor. Kuzenim ordan bakıcısı ile tanıştı.Memnunlar şimdi. Dilerim gönlünüze göre insancıl ve gercekten iyi bir bakıcı bulabilirsiniz.
Semaemrahamza Bakıcıburada var ama bir aylık üyelik için 2 bin tl istiyor sabah görüştüm daha. Ama üye olmadan ilan verdim anında uygun kişiler bulundu diyodu bi yakınımız da siteden bulmuş baya memnun. Kararsız kaldım ben
Oykusmummy Semaemrahamza of gerçekten baya çokmuş ama insan çaresiz kalınca gözüne gözükmez artık en son çare olarak verir her türlü 😥
orkideSeverim Oykusmummy getir uygulaması var ya canım eve sipariş getiren onun içinde getir iş bölümü var ona tıklıycaksın ücretsiz
Oykusmummy orkideSeverim tamam canım com sağol. Getir uygulamasının iş kismini hiç kurcalamamistim bakayım 😏😊
Oykusmummy ikibebeliana sağolun teşekkürler inşallah Allah’ım iyilerle karşılaştırsin devir çok kötü bir devir şimdi.