Dilekkkk19 Bebegim 3 haftadir hasta alerjik olabilir denildi hava kullaniyoruz simdide ben hastalandim ogluma gececek diye cok korkuyorum kış boyu böyle devammi edecek ne yaocaz bebegi surekli hastalanan anne varmi ne yapacagimi sasirdim
Wanderlust Dilekkkk19 bebeginiz kac aylik? Siz nasil birisiniz asiri titiz, sogukta usutmesin diye disari cocugu cikarmayan ve kat kat usumesin diye giydiren biri misiniz mesela?
Mihriiii Dilekkkk19 bebeğim 15 aylık ve peşimizi bırakmayan bir öksürük var 🤦🏼♀️ 4 aylıkken bi başladı kurtulamıyoruz. Geçiyor tekrar başlıyor. Daha yeni öksürmekten uyuyamıyordu da ilaç verdim şimdi 🥲 buna da çözümi olan yazsın lütfen
Zlm Dilekkkk19 benim arkadaşımın öyle alerjik çocuk o yüzden sürekli hasta oluyo tam neye alerjisi var bilmiyorum ama çok hasta oluyo
Dilekkkk19 Wanderlust yok aksine soğuk havayada alissin diyen biriyim yalniz salgin varmis cevremizde iyilestik derken tam biri hastalaniyor
Wanderlust Dilekkkk19 okul cagi cocuklariyla bir araya getirmemeye calisin, kapali mekanlardan avm veya kapali oyun alanlarindan uzak durun. Acik havaya cikarmaya calisin yine de. Cok gecmis olsun
Dilekkkk19 Mihriiii bizim yeni basladi 16 ayligiz öksürük burun akintisi tekrarliyo alerjik olabilir dedi doktor sizinde oyle olabilirmiki
Mihriiii Dilekkkk19 olabilir 🤷🏼♀️ bide sadece geceleri uyuduktan bikaç saat sonra başlıyor 🥲 çocuk bakmanın en zor yanı hasta olmalarıymış.
LadyMarmelatte Dilekkkk19 alerji dr gittik kan verdi evet alerjisi olabilir sınırda dedi test yapmadı nasıl iş anlamadım? Testi nerede yaptırıyorsunuz? Nasıl oluyor?
LadyMarmelatte Dilekkkk19 Ağustos ayından beri hastalık atlatıyor günlerce sürüyor eylülde yine aynı ekime girdik şu an yine hasta çok zor valla Rabbim şifa ve sabır versin bizlere çocuklarımıza 😢