Aslan1 3ü1 arad da , 2si bi ara da içem var mı bu aralar çok içiyorum bagımlı gibi ama aşırı kalitesiz hissi veriyor yerine ne olabilir mesela
Annis-ogul Aslan1 sade nescafe candır. Diğerlerinin şekere düşmüş gibi tadlari var nescafe gold hem hafif hem güzel. Zaten Türk kahvesi bsgimlisiyim günde 2 Türk kahvesi bi nescafe
Deletedmom_110 Aslan1 cnm ben kafeinsiz Türk kahvesi kullanıyorum Yeşilçay ıcıyorum ananaslı böyle 🌺❤️laktoksuzzz sütle nescafe içiyorum
Zera Icmiyorun cunku zararli nescafenin her cesidi, demlemu usulu kahve icilmeli. Turk kahvesi, filtre kahve gibi.
Laydaren Aslan1 granül kahvenin her türlüsü zararlı. Zaten kahve değil. Kahve tadına yakın ne kadar kimyasal varsa o. Üniversitede uzun süre baristalık yaptım. Aldığımız eğitimlerden birinde granül kahve içip tüm bozuk çekirdeklerin toplanıp dondurulup işlendiğini anlatmışlardı. Hele işin içine 2si1 3ü1 girdiği zaman eyvah eyvah. İçtiğiniz ne şeker ne kahve ne de süt oluyor. Filtre kahve içebileceğiniz en masum kahvelerden biri. Sütünüzü ısıtın kahvenizi demleyin. Makine almanıza bile gerek yok frenchpress bime a101e bile geliyor. Espresso bazlı kahve içmek için de yine mocapot imdadınıza ucuz yollu yetişir. Ocakta kahvenizi yapın hop ısıttığınız süt veya suya ekleyin. Zaten onların tadını alınca granül için bu ne yav diyeceksiniz
mobesebesir Aslan1 2 si 1 arada severim ama gerçekten kalitesiz yani. Yine de arada süte granül kahve atıp içiyorum
Deletedmom_98 Aslan1 Kemik erimesi yapıyor onlar. Bir de aşırı şekerli bacım nasıl içiyorsun onları. En iyisi filtre kahve
Damla_eflin Aslan1 İran Kahvesi İçiyorum Mahbuba Ne Bağımlılık Yapıyor Ne Ağırlastiriyo Cidden Tadı Falanda Güzel 3 Bir Arada Olanı Azcik Şekerli Fazla Şeker Sevmiyorsaniz 2si1 Aradada Kullanabilirsiniz Bende Nescafe Çok İçiyordum Şimdi Eşim Mahbuba Alıyor Gayet Tadı Falan Hafif Güzel Yani Zaten Oturduğum Yerin Herşeyi İran’dan Geliyor 🤣
FerideDeniz Aslan1 Nescafe gold içiyorum ben. Süt isitiyorum, ona karıştırıyorum. Hem latte gibi hafif oluyor hem üçü bir arada gibi ağızda garip bir tat bırakmıyor.