Egelihayat 18.50den 1.33 e kadar taaam 9 kez uyandiiii . Yoruldum gücüm kalmadı... uyumak istiyorum aglamak degil Duzelmiyo duzelemiyooo. Ne yapacagim minik oglumla ..
emirhanecozlem Egelihayat canım sürekli uyutmayı deneme o zaman hiç uyumaz. Hatta gün içinde o uyumak istediğinde sen uyutma oyala bi şekilde ki uykusu biriksin yoğunlaşsın. Benim bebeğimde 5 aylık ben öyle yapıyorum çok rahatım. Bebeğinle oyun oyna hava alın beraber yorulmasını sağla ve mümkünse 3-4 saat oyala
kosem_asel Egelihayat sizin gayet normal aslında ama sizin sistemde biraz sıkıntı var diye düşunuyorum aksam 6dan gece 1 bucuga uyuması zaten normal olmazdiki oyle uyusa gece uyumaz biz sizden tam olrak bir ay küçüğüz sizin soyledginiz saat araliginda 3 defa uyuyup uyaniyo yarim en fazla 1 saatlik uyku ama aralarda surekli oyanatip hoplatip ziplatiyorum 9 kez uyaniyorsa uykusu yok yada ona yetecek kadar dinleniyordur uyutmaya calisarak kendinizi yormayin oyuncakla yada ilgisini ceken seylerle oyalayin en az 2 saat sonra yorulacak ve sakinlesicek ozaman uykuya gecicek ve uykuya dalmadan ninni yada pişpis sesi acin uyanana kadar kapatmayin dinlesin buna alındığında uyku süreside uzuycak
honeyson Egelihayat gece uykusu saatini 8 ile 9 arasına çekmeyi deneyin bir de doktor gece uykusundan önceki uykusuyla son uykusu arasında en az 3 saat olması gerektiğini söylemişti . Atak ile de alakalı olabilir benim oğlumda tam 5. Ayına girdiğinde saat başı uyanıp emmek istiyordu
Ikraaryaninannesi Egelihayat ah ah ben artık deli gibi olmuşum;( halimi gören oturup ağlıyor bana.. benim sıkıntım sabaha kadar uyanik 20 dakikada bir kıvranır uyanır nasıl basa çıkacağım bilmiyorum artık gece uykuya dalamıyorum çünkü dalacak fırsatlı vermiyor;(
Hamzalp Çocuk mu kolay büyümeyecek elbet benim oğlumda böyle yapıyo uykumun en ağır yerinde hemen gidip elimi yüzümü yıkıyorum onu da koklayıp kucaklıyorum varlığına şükür ediyorum ve uyku diye bişey kalmıyo 😘
Duruonur Egelihayat erken uyuyormuş yinede yada sizinki normal bi bebek için benimkinin uyku saatleri anormal :) akşam 10-11 den aşağı uyumaz,sabahta 7-8 arası uyanır.ve sabaha kdr aralıklarla uyanıyor uykusunda ağlıyor gözü kapalı snra tekrar dalıyor.
Egelihayat Duruonur emzik piş piş sallama bunlari istiyo geri uyumak icin hafif ayikip agliyo gözler kapali
Kybele 5 ay 29 günlük kızım, en başından beri hece gündüz kavramını öğretmeye yoğunlaştım, çok rahatım. Bebeğin uyuduğu ortam, sizin tutumunuz vesaire çok önemli
Egelihayat Kybele bebegim geceleri karanlık odada sessiz ortamda besigindr uyuyo yani yatak odamız da. Gündüzleri ise kendi odasindaki besiginde uyutuyorum.