Yaren9219 Kızlar telefondan arıyorum ama bü türlü bulamıyorum atak hesaplama programı program ismi söylermisiniz bende yükleyip hesaplayayım sürekli soruyorum 😌
Handebl Elazeynep1 tahmini 12 mart doğumu 4 mart 2019 kız bebek canım ben iki haftadır zerre uyumuyorum ben napacağmı bilemiyorım artık 😥
Annesininpamugu Elazeynep1 Bizde 4.ay atagımı yaşıyoruz acaba bakarmısınız 8 ağutos doğum, 12 ağustos tahmini doğum tarihi kız bebek🙏🌼
Other Elazeynep1 canım sana zahmet bana da bakarmisin 07.08.2019 doğum 24.08.2019 tahmini doğum kız bebek
Seyhancann Elazeynep1 banada bakarmısınn rica etsemm 😊 tahmini 26 Ağustostu o tarihtede doğdu zaten kız bebek 🙏🏻
Handebl Elazeynep1 ay o ne demek şimdi canım 24 gün daha böylemi olacak sıçrama derken atakta değilmiyiz dişmi ki ozaman 😥
Handebl Elazeynep1 Allah razı olsun canım normali böyle değildi ozaman diş sıkıntısı bu 9 aylık olduk hala diş yok çıkar inşallah çok sağol canım❤️🌸🥰
Elazeynep1 Handebl Rica ederim ne demek inşallah düzelir ben günlerdir atak cekiyorum düzen kalmadı uyku yok huzursuz