Melikmoms Merhaba canım anneler. Oğlum bu ara hem gece hem de gündüz uykusunda baba dede diye yüksek sesle bağırıyor ama yanına gittiğimde uyuyor oluyor. Biraz endişelendirdi bu durum beni sizce neden böyle yapıyor olabilir sizde de böyle oldu mu hiç
Efomm Melikmoms benimkide uykusunda ağlıyor ve irkiliyor sürekli. zaten uykuyu çok seven bir bebek değil en fazla 40 dakika uyur ben de çözüm yolu arıyorum umarım buluruz. Bebişler korkmasın :)
Melikmoms Zaten oldu olası uykuyu seven bir bebek değil bu aralar sık sık sabaha karşı uyanıp geri uyumuyor. 16 aylık oldu deliksiz uyuduğu çok nadirdir
Melikmoms nesnes evet 4 üstte 4 altta süt dişleri var ama henüz köpek dişlerini çıkartmadan azıları çıkartmaya başladı 2 tanesi patlamış diğerleri de patlamak üzere
Melikmoms Efomm uykuya çözümü bir türlü bende bulamadım doğdu doğalı düzgün bir uyku uyuduğumuzu hatırlamıyorum ama kendisi her saat her dakika çok enerjik maşallah ben ölü gibi geziyorum tüm gün 😂 evet bebekler üzülmesin korkmasın inşallah 🥰