42gulfe_kctrk 13 aylığız son 1 haftadır tek uyku yapıyoruz geceleri de 7 8 kez kalkıyor belkide daha fazla sabah erken kalktığı halde iki uyku yapmıyor
Sumshn 42gulfe_kctrk uyku gerilemesi dönemi oluyormuş 12-13 ayda. O yüzden de olabilir. Biraz takip edin uyanmaya devam ederse tek uyku yetmiyordur büyük ihtimalle.
Birgocmenkustuo 42gulfe_kctrk 11 bucuk aylıktan itibaren kizim tek uyku yapıyor. Sabah 6-7 gibi kalkardı, 11.30-13.30/14.00 arasi uyur akşam da 20-20.30 arasi uyurdu.
Hep-sevgiden 42gulfe_kctrk benim oğlumda 16 aylik şuan 11 aylıktan beri tek uyku yapiyor yetiyor herhalde bilmiyorum
Vera094 42gulfe_kctrk ben teknuyku uyttupumda geceleri daha şo kuyanıyor o yüzden iki uyku yapıyorum ama eğer ikinci uykuyu uyumak istemiyorsa tek uyku zamanı gelmiştir
Ecrin4161 Benimde canım 14 aylık tek uyku istiyor gibi ama 12 dedimi uykusu geliyor bu sefer tek uyku yapınca uyku aralıkları fazla olduğu için vücut yorgun düşüyor geceleri ağlayarak uyanıyor çok uyanıyor
Birgocmenkustuo 42gulfe_kctrk zorlamayın, ne zaman isterse uyusun. Siz 2 uykuya zorlayıp uyumazsa eger hem siz gerilersiniz, hem bebeginiz. Zamanla düzene biner emin olun.
Hep-sevgiden 42gulfe_kctrk hep uyanıyor geceleri ya su istiyor falan bide aramızda yatmaya alisti beşiğe koyunca uyanıyor hemen düzen falan yok yani
Sdr123456 42gulfe_kctrk benimki 11 aylıkken başlamıştı yavaş yavaş tek uykuya haftanın 3 günü tek uyku yapıyorsa 4 gün iki uyku yapıyordu. Normal yani bazı çocuklar erken geçiyor