ahsenannesi7554 evam15 biz de 5. Ayda başladık ek gıdaya doktorumuz bir liste vermişti patatesten başlayarak tek tek tüm sebzeleri ekleyerek püreyle başladık sonra yoğurt ekledik sonra muhallebi en son da yumurta sarısı ve peynir ekleyerek 1 ay geçiş aşaması yaşamıştık
evam15 ahsenannesi7554 evet labne yumurta sarısı gelecek ay başlayacağım bende ya dün naptım elma ve havuç haşladım püre yaptım bide hero babynin toz halinde ek gıdası var ben sütlü rezeneli 8 tahıllı olanını aldım yaptığım püreye 1 çay kaşığıda hero babyden ekledim 1 fincanın yarısı kadar yedirdim gerçi onuda eline yüzüne bulaştırdı hanfendi kendisi yemek istiyor 😂 bu şekilde doğru yaptım mı bilmiyorum ama çok mutluyduk eğlenceli geçti ilk deneme😂 ben suratına bakıyorum gülüyorum mundar olmuş her yeri o da bana bakıp güldü sonra temizledim
ahsenannesi7554 neolmusyaani neolmusyaani muhallebiyi bebek irmik ve organik pirinç unu ile yapıyordum şuan 1 yaşında artık gerek kalmıyor😃 içerisine pekmez muz ya da şeftali püresi elma püresi vs ekliyordum tatlandırmak için. Eğer dışarıdaysak da hipp in tahıllı kaşık ek gıdalarından yapıp veriyordum
Beren2323 Benim bebeğim 6 aylık havuç denedim kabak denedim 3 gün 3 güm patates denedim ama yemek istemdi az az vermeye çalıştım yarın bal kabağı deneyeceğim sonra brokoli sonda meyve deneyecem başka ne deneyebilirim