sedaka Kızlar bebeğim sekiz günlük meme ucu yaralarım geçmedi ağlayarak emziriyorum lansinoh kremi kullanıyorum arada soğan koyuyorum başka öneriniz var mı lütfen yardım edin çok kötü durumdayım
Annebiri sedaka kremi sürdükten sonra meme ucunu streç filmle kapat canım benimki bu şekilde 2-3 günde geçmişti
asafyusuf sedaka mycey marka göğüs kalkanı al lansinoh ile kullan bide gece fito krem sür ama bebeği emzirmeden önce yıka . Çok iyi geliyor benimki bunlarla iyileşti
sedaka Annebiri göğüs pedi koyuyorum sürekli bir de onu deneyeyim silikon meme ucu kullanıyorum bebeğim sonradan mememi tutmayacak kaygısı da var şimdi
ilknursam Benim göğsümü zeytinyağı iyileştirdi ağlayarak emziriyordum. Her emzirmeden sonra sürebilirsin. Doğal olduğu için emzirirken yıkamana da gerek kalmıyor.
sedaka asafyusuf o göğüs kalkanı ve lamsinohu birden kullandım fazla nemlendirici için iyileşmesi de daha zor oldu hatta böyle yaptığım için kanamalar başladığını düşünüyorum göğüs pediyle biraz daha kuru tutmaya çalışıyorum
asafyusuf sedaka aksine kuruyunca çatlayıp yara oluyor maalesef ben aksattigim için öyle kuruyup kuruyup çatladı kanadı. Tabi tercih sizin araştırın isterseniz