ygzrope Ekrandan olabildiğince uzak tutmaya çalışın.Tamamen kesin demiyorum ama bir sınırı olsun.😊 2 çocukla çok daha zordur eminim.Ama ekran alışkanlığı olursa işler kötüye gider biraz.Yetememek demeyelim sizin adınıza bence çok da güzel yetiyorsunuzdur.Sadece 2.çocuktan sonra ikisine de eşit paylaşımda bulunuyorsunuz o kadar.Mesela benim oğlum suyla oynamayı çok sever önüne kovayla su koy gider oyuncaklarını vs alır içinde yıkar oynatır zaman geçirir.Muşamba seriyorum altına da yerler de ıslanmıyor en azından.Sevdiği şeylerle oynamasına izin veriyorum.Evi dağıtması umrumda olmuyor kısıtlamıyorum.Zarar göreceği bir şey varsa o an uyarıyorum anlatıyorum sadece o kadar.Onun dışında ev alanında kısıtlama yaratma ona hiperaktifler sevmez böyle şeyleri onların elinde olan bir şey de değil zaten.🤦♀️ Ben oğlumun bu durumunu erkenden farkettiğim için 2.çocuk planını çok daha öteledim.Çünkü zorlancağımı biliyordum.Sizin olmuş sağlıkla büyüsünler.Çok zordur mücadele etmek.Sabret mükafatını da alacaksın zamanı geldi mi.😊 Sadece dediğim gibi ekranı azalt bırak dağıtsın her yeri.Gece yatmadan banyom dahil tur atmadığımız yer kalmıyor.Çünkü her yeri dağıtmış oluyor yoruluyorum ama kısıtlamıyorum da.