Onerrsinem Kızlar günaydın, kızım 7 aylık kulaklarını deldirmek istiyorum ama çok erken mi davranıyorum emin olamıyorum siz kaç aylıkken/yaşında deldirdiniz ve herhangi bir sorun oluşturdu mu fikir verir misiniz lütfen 🤷♀️
Masalina12 Onerrsinem valla kuzum bençmde bebeğim 4 aylık 7 de deldirmeye düşünüyorum hata yeni doğduğunda kumbara aldık ona altın küpe takacam küçük 😍eczanede delecem 2 güne bişeyi kalmaz
Mom098 Onerrsinem 11 aylıkken deldirdim Keşke daha önce delirdirseydim dedim Delinirken anlık ağladı onda problem yokta hatta hiç yara vs olmadı adam sürekli kolonya sık dedi öyle yaptım Fakat 15 gün sonra gümüşü çıkartırken işler çok zor oldu Çıkar yenisini tak ayyy keşke daha ufakken deldirseydim dedim 13 aylık şu an benim 6 tane deliğim var evde bile küpe ile geziyorum Ben de gördükçe kendi kulağına elliyor eline küpe gelince gülüyor 😂
Mazikeen Onerrsinem bende istedim eczacımız tanıdık 1 yaşından sonra getir delelim şimdi çok erken dedi 8.5 aylık
MelindaMelisa Onerrsinem 3 yaş ve 14 aylık 2 kızım var deldirmedim.Uzmanlar 4 yaştan önce önermiyorlar.Birde çok küçükken deldirince galiba delik tam ortalı olmuyormuş öyle diyorlar
NurDrn0 Benim bebiş 5 aylık oldu bazen deldirmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum da canı çok mu acır diye 😕
Onerrsinem NurDrn0 ben doğduğu andan itibaren deldirme fikri hep benimleydi😂 ama ben de kıyamadım hiç hala da öyle canını yakar mıyım diye bi tedirginlik var üstümde
Burcukumsal Masalina12 geçen gün eczaneye gittim 1 yaşından önce delmiyoruz ve artık eczanelerde delmiyor daha steril ortamlarda deliyorlar dedi Medical tarzı yerlerde bende şuan 1 yaşı bekliyorum 😅
Onerrsinem Mom098 ben de ne kadar erken o kadar iyi kafasındayım işin açıkçası her anlamda daha rahat olur diye düşünüyorum bi şeylerin farkında değilken halletmek en iyisi
Onerrsinem MelindaMelisa tamamen delen kişiye ve bebişin hareket durumuna bağlı bir durum bana kalırsa, ben de sordum birkaç eczane 3 yaşından önce delmiyorum dedi sağlık açısından olması bi tarafa ama küçük bebişlerin hareketleri çok anlık ve hızlı olduğu için doğru delim yapamayacaklarından kaynaklandığını da düşünüyorum
beyzzsenturkk_ Onerrsinem 9 aylık şu an 2 hafta önce deldirdik ordan cıktıktan hemen sonra unuttu diyebilirim altın küpemiz çarşamba günü takılacak insallah hic bi sorun olmadı
Onerrsinem Burcukumsal ben de aynı yanıtı aldım birkaç eczaneden maalesef zaman geçtikçe her şey değişiyor yıllar önce kuyumcuya 1 aylıkken deldirmiş annemler benim kulaklarımı😂
Masalina12 Burcukumsal neden öyle dediki benim kız arkadaşım 1 ay önce eczane de deldi 8 aylıktı bebesi
Onerrsinem Sevoinci her doktor kendine göre zaman dilimi belirliyor galiba 😂 6 Ay diyen var 9 Ay diyen var 3 yaş 4 yaş diyen var
sezer2022 Onerrsinem okulda küpe takmak yasaktı, yıllarca ip takarak gezdim nefret ettim 🤦🏼♀️ Bırakın büyüyüp isteyince deldirin derim
Onerrsinem sezer2022 büyüyünce keşke küçükken deldirseydiniz derse daha kötü zamanı geri de alamam🤭 kendi istemezse takmaz ilerleyen zamanlarda tabi