Gozde20 Emziren anneler sigara hakkında ne düşünüyorsunuz hamileliğim boyunca hiç içmedim şuan 20 günlük bi bebeğim var günde 4-5 tane içiyorum ama her defasında dişimi fırçalıyorum sigara içerken giymek için ayrı kazağım var göğüs uçlarımıda siliyorum her defasında yine de içim rahat değil bi bilgisi olan var mı ?
Prensinannesi23 Gozde20 ben doğumdan 1 ay sonra başladım içmeye doktoruma sordum dedi içme desem de içiceksin sadece emzirdikten sonra iç içtikten de en az 1 saat sonra emzir ben emzirirken hep diğer göğüsten akan sütü de sağdım emzirdikten sonra içtim sigarayı en az 2 saat bekledim emzirmemek için emmek isterse de sağdığımı verdim şuna burda herkes linç girişiminde buluncak bana ya da size ama içme demekle olmuyor işte bende istemiyorum ama yok yani çok denedim başaramadım süt konusuna gelince sütümde azalma da olmadı tadında değişmede ilk 6 ay sadece anne sütü verdim hala da anne sütü alıyor kilomuz gayet iyi gidiyor bu bende böyle diye sizde böyle olur mu bilmiyorum ama sütünüzü kontrol edin yine tadını miktarında azalma var mı yok mu diye
Eliffy Gozde20 belli ki zor bir süreçtesin destek alabileceğin bi yakının varsa daha kolay olur bırakman. süte geçer diye biliyorum. Sana zararı olan olmayan ne varsa ona geçecek onu savunmasız bırakmak istemezsin öyle düşün ☺️
Afra49_61 Bende günde 3 veya 4 tane içiyorum vicdanım rahat degil ama diş evresindeyiz cok bunalıyorum tek basıma bakıyorum dayanamıyorum açıkcası bu bi bahane degil tabiki ama yapck biley yok 😥
Gozde20 Afra49_61 bende tek başıma bakıyorum canım stresten başladım tekrar,seni o kadar iyi anliyorumkii
MayneymisAltintop Daha çok yeni annesiniz sütünüz bile tam gelmemiştir. Azalır iyice kesersiniz, kalitesi düşer. Lütfen bu kötülüğü yapmayın bebeğinize🙏🏻
beseranne Sigarayla vücudunuza giren bir çok zararlı madde sütünüze geçer. Keşke sadece koku, temas sorun olsa ve üst değiştirme diş fırçalama vs çözüm olsa. Bebeğiniz için iradeli olmaya çalışın, başarırsınız umarım.
MomEzo Gozde20 canım hiç tavsiye etmiyorum yapmamalısın o kadar pişmanım ki bende içiyodum hatta günde en fazla 2 tane ve bebeğim sütümü içmememek için ağlıyordu baktım tadına felaket acıydı sütün tadı ve ben içer içmez üstü değiştirir el yüz diş yıkanır saçlar saç spreyiyle arıtılır gögüsler silinir ilk süt sağılır öyle verilirdi ama malesef bıraktı benim yüzümden mama içiyo çok pişmanım 😒😒
Momsnisan Gozde20 malesef bizim ailede bdn hariç herkes kullanıyor doktor sigara içen var mı diye sordu bebeğimi hırıltıdan muayene götürdüm dedim ben hariç herkes sakın sigara içene verme bebeğini dedi kocam atladı hemen ama ağzımızı elimizi yıkıyoruz kıyafetimiz ayrı diye ciğerlerinide mi yıkıyosun tek bir sigara nefeste 8 saat kalır o verdiğin nefes bebeğini bu hale getirmiş dedi haa sonuç ne oldu dersim yime herkes içiyo vermesem kimseye ben yoruluyorum içmeyin içmeyin içmeyin tek diyeceğim bu