damladll Merhaba oğlum 20 günlük, beslenme sonrasın kusması oluyor bazen süt kesiği gibi bazen sıvı şeklinde genelde az miktarda. Kustuktan sonra tekrar aranıyor emmek istiyor. Kusması fazlalığı çıkarması anlamına geliyorsa, kustuktan sonra emzirmeli miyim?
aynenncnmmm damladll gazdan dolayı yapıyor olabilir mi? Bize doktor öyle demişti ve kustuktan sonra aranması devam ederse çok önerdiğim birşey değil fakat gazlı bebeklerin fazla emmesi daha fazla gaza sebep olur gazı oldukça emmek ister, emdikçe gaz yapar çünkü memede sakinliyor bu yüzden aranmaya devam ederse meme yerine kısa bir süre emzik ver demişti
Tu_Na damladll en güzel süreç tabiki kusacak midesi ufacık yedikçe kesme gelmesi korkutmasın çok sulu kusması evet iyi değil ama mide kapasitesi ufacık onun ve bu süreçte ona temas et o sadece seni istiyor düşün dünyada tek tanıdığı insan sensin farklı bir yerde ısı farklı sesler farklı herşey farklı bu dönemde tek seni biliyor o yüzden gün gelecek saatlerce memede kalacak iki ayaa kadar oluyor bu hiç pes etme sev okşa konuş sohbet et uyusun kucağımda karışma ver meme kussun korkma bende aynılarını yaşadım tek ben değil herkes yaşadı 6 aylık olana kadar çok kusacak zaten
yazmira25 Merhabalar uyku halinde emiyorsa yutmadıgı icindir belkide fazlada geliyordur çıkartıyordur özünü alıyor ama merak etmeyin zamanla düzelir korkulacak bir şey yok en azından benim kendi fikrim yaşadığım için söylüyorum:)