kbrgnrl Arkadaşlar bepanthol pişik kremi kullanıyorum fakat memnun kalmadım önerdiğiniz varsa yazarmısınız
Beraninannesii kbrgnrl Eczaneden hamazinc alıp kullanıyorum az kızarıklık gördüğümde sürüyorum hemen geçiyor
kimbuannes Arko kremin yağsız olanı var çok iyi bi kere de bile işe yarıyor tüp halinde marketlerde satılan
birbebekbiranne_ kbrgnrl ya benim bebeğim de pişik ve tecrübesizim ilk bebeğim 2 aylık suan anne sütü ile beslenıyor sadece sanırım ıslak mendıli değiştirdik diye oldu mümkün mü acaba böyle bisey ıslak mendılde etkılıyor mu yanı ve neler yapıyorsunuz önlemek amaçlı
Tubaalprsln birbebekbiranne_ Islak mendili yıka öyle sür bence markasını değiştirsende farketmez peteği açınca peteğin üstüne ters koy sıcak ıslak mendili sürmüş olursun krem olarakta arko krem en iyisi bence sudokrem travazol fito krem kullandım hızlı ve kesin etkiyi arko kremde gördüm
birbebekbiranne_ Tubaalprsln izotonık ıslak mendıl kullandım daha sonra unıbaby sanırım ondan oldu suan dırek yıkıyorum kaka yapınca
Tubaalprsln birbebekbiranne_ Olabilir ıslak mendili yıkayıp sür küçük tuvaletini de yapınca bakarsın yine pişik oluyor mu olmuyo mu
ozah En iyisi kakasını yapınca yıkamak yoksa içim rahat etmiyor çiş için ıslak mendil tamam ama kaka temizlik gerektiriyor kız bebek olunca da ayrı bi mikrop kapar endişesine giriyorum ama yıkayınca içim rahat ediyor