denizbet Kızlar dün 40′ı çıktı bebeğimin. İki gündür göğüslerim bildiğiniz boş gibi çok yumuşak muhtemelen çok az süt geliyor. Akşam artık mama verelim dedi eşim öyle yaptık da bebeğim uykuya geçebildi yoksa uyumuyordu açmış meğer yavrum. Süt arttırma tavsiyeleriniz neler acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var😔
asliakgul Kuru dut ve kuru üzüm kompostosu içiyorum sürekli işe yarıyor gercekten. Bide tarçınlı sütlaç yediğim gün gecesi göğüsler taş gibi oluyor süt doluyor dene bunları canm ben her göğsümü boş hissettiğimde yaparım Allah n izniyle artar hiç merak etme
denizbet asliakgul çok teşekkür ederim. Ah annem varken bu dediklerinizin hepsini yapıp önüme koyuyordu. Ben klasik yiyip geçiyorum sütüm var diye önemsemiyordum demek ki işe yarıyormuş 😕
kartanesi06 Önden beş dk sağım yapabilirsiniz. Bol bol su, dereotu taze soğan gibi yeşillikler ve bebeğinizle bol bol temas hali. Bir de çok zor eminim ama uyuyup dinlenmeniz de önemli. En çok süt artıran bunlar oldu bende.
denizbet kartanesi06 yarın zorunlu olarak devlet dairesine gitmem gerek birkaç saatliğine anneme bırakacağım diye süt sağayım dedim. İki göğüsümden de 20 ml ancak çıktı. Ama günlük sağıma dönmem lazım tekrar ilk zamanlar uyuyabilmek için sağıp eşime bırakıyordum. Şimdi eşim çalışıyor uyusun diye kıyamadığımdan sağmayı da bıraktım.
kartanesi06 @denizbet sağdığınız süt, memenizdeki süt miktarını belirlemez az diye düşünüp stres yapmayın bebekler her zaman ihtiyacı kadarını emer. Tamamen sağmak gibi değil de sütün daha kolay inmesi için önden beş dk sağmanız yeterli oluyor. Bir de dediğim gibi su en çok işe yarayan 🥰