AngelMotherr Engelliler ve 4 yasa kadar kullanım halkı olanlar ayda 4 kere mi bincekmis kalanı heba olsun suri suri suri gardaslarima feda olsun ulan neyse ha bu Ankara diyor ama Türkiye geneli İstanbul da dahil mi gelin az bi bakın 😄😄😄😄
annekko AngelMotherr Ankara’da bu konuda uzlaşma sıkıntısı var. Böyle kararlar İstanbul’da etki etmez.
Bakbana AngelMotherr daha çok görürüz böyle haberleri şimdiden ufak ufak kistmalar baslicak su elektirk tüketim kısıtlamaları dunyayi cehenme cevirecekelr 🙁😡
Benboyleyimm AngelMotherr valla 65 yaş için kesinlikle gereksiz kullanim kaldirilsin ben ankaradayim biktim artik ekmek icin ulusa giden dedelerden ninelerden sabah is saatinde hepsi oturuyor gezmeye tozmaya gidiyor ben aksam yorgun argin isten çıkıyorum hepsi gezmeden tozmadan gelip bide yer vereyim diye gözüme bakiyo mecburmuyum üzülmedim bu yüzden bunun baska versiyonuda istanbulda anne karti olan hanımefendiler ya esine ya ona buna veriyor kartini burda okudum usulsuz kullanim hakka giriyorlar bunlar için en iyisi olmuş
AngelMotherr Benboyleyimm kul hakki neler neler nerelerde yapılmıyor ki heleki metrolarda Şehit ailesi vs. Diyordu engelliler için bence devam etmeli ya 65 yaş üstüne katılıyorum benim düşüncem