hurmakusi Kizlar 7 aylikz keltos bir kizim var sarışın aslinda saci var ama evde gozukuyo disarda bal kabagi gibi parliyoruz 🤣 7 gunluk kesildi 3 aylik bidaha jilete vuruldu banamisin demedi yine civciv gibi bide okdr ince resmen tüy tatli badem yağı aldik organik yapildi kullandim ama uzuyo kalinlasmiyo varmi bi yol yordam duzelirmi hep boyle incecik mi kalir
Ecrininanasi hurmakusi ben kızımın saçını hiç kesmedim çok saçıda yoktu büyüdükçe çoğaldı ama bazı insanların genetik olabilir az veya çok çıkar
Mavili-mavilimorcicek hurmakusi 14 aylık kızım şuan daha yeni yenidoğan saçı gibi belki o zaman ki bebeklerin bile daha çoktur saçı😂 hiç kestirmedim,doğduğunda kas,saç,kirpik hiç yoktu.Ben de ne zaman çoğalıp uzayacak saçı diye bekliyorum.
hurmakusi Ecrininanasi esimin saci okdr cokki 10 tane keli doldurur bagislasa Benim ince ve dümdüz dogum gunune kdr bari toka tutacak kdr olsa 🤣
hurmakusi Deletedmom_98 birakmadilar ki kizcemi rahat kazimassan buyumez gurlesmez kazi kazi kazi kazı artik en son kazidim simdi yine ayni her gordugumde lafimi sokuyorum herkese sirma sacli kizim iyikide kazidik diyorum
nilvefa Benim kizimda aynisi bende kazitmistim simdi de kel gibi gorunuyor ama saclari sapsari 😀 biraz gec uzuyor arkalar uzadi onleri bana misin demiyorum ama
Taze_annecik hurmakusi İki kızım var biri aşırı saçlı doğdu şuan saçları da çok güzel ve uzun diğer kızım da az saçlı doğdu kel gibiydi suan13 aylık hala az ve seyrek çok ince telli sıfıra vur diyen çok oldu ama yapmadım.
MinikPandam_ hurmakusi sıfıra vurmak saçı gurlestirmez zaten o tamamen rivayet. Kendi haline bırakın büyüdükçe uzar artar da. Ecowell şampuan kullanabilirsiniz badem yağı da surebilirsiniz yıkamadan yarım saat önce
ikibebebiranne_ Kızım doğduğunda kel dogdu hiç saçı yoktu 7 ayına girecek yine yok denecek kadar az kel kız 😂 ne zaman uzar bilemem altın saçlı sarı kızım benim 😍
Didem0101 hurmakusi bizim de aynı herkes erkeğe benziyor deyip duruyor aman kulak asmıyorum varsın olmasın banyodan sonra ay saçı ıslak kaldı mı ay soğuk alır mı derdi yok en azından 😂😂😂 nasılsa uzayacak varsın geç uzasın