hulyaaa-123 İlk çocuğum da küçük sallanan anne yanı almıştım park beşik sallanmıyor galiba nasıl oluyor sallanmadan uyuyor mu bebişleriniz?
Minikkusuumm hulyaaa-123 sallanıyordu ama sallamadim onda hiç birde içi geniş 5 yaşa kadar çok rahat kullanır ama heves edip Montessori yatak aldık 1 buçuk yaşında kaldırmıştım park yatağı
Beraninannesii hulyaaa-123 Doğduğundan beri Kraft marka Park yatak kullanıyorum 16 aylık sallama aparatı mevcut
livanurvealpinannesi61 hulyaaa-123 benim kullandığım sallanıyor ama ben oğlumu sallayarak uyutmaya alıştırmadım hiç emzirip beşiğe koyardım. Kızım da ayakta saklanıp uyurdu uyuyunca beşiğe koyardım
arya23 tazeanne___ joie park yatak sallanıyor, elektrikli ana kucağı da aldım ama kızım park yatakta uyumayı daha çok seviyor
Misbebegim hulyaaa-123 çok memnundum 2 yaşa kafar kullandık ben zaten uyutup yatirdigim için sallanmasi önemli olmadı hiç park yatak risksiz bence yanımda heryere de taşıdım 2 dk da kur yatır şimdi montosoriye geçiyoruz.
tekbasimabakiyorum hulyaaa-123 sallama ayakları var park yataklarda. Elele marka aldım ben aslında çok güzel ama kızım yatmıyor. Birlikte uyuyoruz.
rivrivyapma hulyaaa-123 park yatak aldım sallanma aparatı da mevcut hafif sallanıyor ama oğlum hiç beşiğinde yatmadı bir kez bile onda uyutamadım sıfır gibi duruyo köşede keşke kullansaydım da memnun kalmadaydım 😅
NariNariKiminYari hulyaaa-123 bizimki sallanabiliyor fakat biz kullanmıyoruz 2.5 yaşında hala park beşikte yatıyor