eez Biumuttt bebeğiniz kiz mi erkek mi pembe puantiyeli var bende hiç kullanmadım kargo parasını karşılarsaniz size gönderebilirim. Minder ve örtüsünü
EmineMercan İzmir deyim karşı kargo karşı ödemeli göndereyim isterseniz ama duruşunu bozuyor çocuğun hiç tavsiye etmiyorum . bacaklar dışarıda kalıyor zaten.
EmineMercan Ama puset örtüsü çok büyük rahatlık bence . Uyaranı önlüyor uydururken kolaylık güneşi önlüyor vs vs
Dogdugunesim Betulsark 40ı çıkar çıkmaz bebek arabasına alıştırdım battaniye seriyordum valla hiçte sıkıntı yaşamadım çok şükür
Betulsark Dogdugunesim yok canım ondan bahsetmiyorum normal arabada giderken ne yapıyordunuz puset aslında oto koltuk yani arabaya bağlamak için
Dogdugunesim Biumuttt Yanlış anlamadım dimi boşanıyorsunuz sanırım ? Merakımı mazur görün ilk çocuk dediniz birde anladığım kadarıyla da yeni doğum yaptınız ve babası bebek arabasını mı vermiyor? Sebep?
Ays0 Müslin battaniye var ya baya ince olan onu pusetin üzerine ört tam tutma yerlerine denk gelen kısma kurdele tak bağla oldu bitti 🙈
zeynep865 Sırf bu minderler yüzünden düşen onlarca bebek var ve sırt sağlığı içinde çok zararlı. Puset örtüsü denilen şeyde bence gerçekten saçmalık. Bebek hava bile alamıyor ikisinide kullanmadım hiç gerekliliğin tam aksine zararlılar