Ysmn11-11 Tecrübeli anneler kızımın kök dişleri çıkıyor çok ağlıyor çok üzülüyorum granül iyi gelir mi acaba tadagil diğer dişleri çıkarken kullandım faydasını gördüm ancak kök arka dişlerinde faydası olur mu 16 aylığız
Cennet70 Ysmn11-11 kök diş hangisi bilmiyorum ama bizde 14 aylığız arkadan azı dişi çıkardık 4 gün gece hiç durmadan ağladı calpol falan denedim ama pek işe yaramadı dolven iyi geldi ama yine de siz doktorunuza danışın rabbim kolaylık versin inşallah bol şifalar
Bebegimveben_ Ysmn11-11 dişi yeni patladığında kanarken bile ağlamıyordu artık ağrı eşiği mi yüksek yoksa tetagil mi işe yarıyor bilemedim
gocebebirbayan Cennet70 Canım oğlumun dişi de böyle oldu. Calpol verdi doktor işe yaramıyor 1 haftadır sürekli ağlıyor yemiyor uyumuyor. Dolven versem olur mu bende , faydasını görür müyüm? 1 yaşında. Mos mor oldu ve aşırı aşırı şiş 🥺
Ysmn11-11 Cennet70 ilk defa dolven verdim ben de daha patlamamış beyaz yerleri büyük ihtimal azı dişi ben yanlış soyledim
Ysmn11-11 gocebebirbayan biizm de bu dişler ben de dolveb verdim çok ağladı ilk defa diş de verdim ilaç normalde granül.kullanıyordum
Cennet70 gocebebirbayan kuzum bize doktor vermişti anasağlıkta ki şimdi kullan kullanma diye biraey desem korkarım ilaç olunca en iyisi doktorunuza danış 😘 inşallah agrızı geçer kuzum kıyamam valla çok zor biz bile dayanamıyoruz kuzulara rabbim ağrısız acısız dişler versin inşallah
gocebebirbayan Ysmn11-11 canım ben hepsini kullandım faydası olmadı ya. Calgel , tetagil, calpol, parol… acaba dolven versem nasıl olur ki
Ysmn11-11 @“-Vilma-”#p2803952soyle soylyeyeum çok ağlayınca verdim. Ilk defa ağlaması durdu ara ara gene ağlıyordu dışarı götürdü dedesi giderken el sallıyordu bana gelince yazarım yoldaki durumunu
Ysmn11-11 Bebegimveben_ ben de faydasını gördüm ama azı dişlerinde fayda olur mu bilemedim onlar sıkıntılı çıkıyor.diğerlerinde hiç sorun yaşamadık