Ah ah ah ben neler çektim yutamaz kusardı asla hep çorba ile büyüttüm hep bilender cici bebe muz yumurta 2.5 3 yaşına kadar suan biraz aklı eriyor dişlerin var çiğne diye gösterdim makarna koydum önüne derken yoğurt çorbası yani yayla çorbası çok severdi az pirinç koydum önce yutmasını sağlayın iki kaşık pirinç atın o pirinç zamanla çoğaltın yutmayı bir öğretin sakın birsey yerken tek bırakmayın boğulma risk çok yüksek Allah korusun bilmiyor çiğnemeyi çünkü hep kusrdı sonr cips koydum ününe turuncu doritos bir iki kıt kıt hoşuna gitti çubuk felan uğraştı çiğnendiğini kıt kıt çıtır çıtır yemek hoşuna gitti sonr makarna çok iyi pişmiş az az çok ufak ufak koydum çiğne kızım yut kızım sonra öğrettim 2 aydır pirinç pilavı yiyor onu da az az koyduk ağzına çok sevdi sonra kaşığı doldurdum çok belirli şey yiyor asla çiğnemez yemek felan çorbaları yutar pilav makarna nuget yediği şeyler çok az muzu ezerim hala 3 ya 4 aylık çok şükür biliyor çiğnemeyi daha öğreniyor geliştiriyor kendini az az başla taneli zorlama sevdirerek eline salatalık ver kabuk soy küçük uzun kes ver başında bekle zaman biraz daha aklı ersin kesif eder öğrenir biz bile daha yolumuz var