NidaKamali Kızlar merhaba 17 günlük anneyim doğru mu yapıyorum sormak istedim bebeğimi 1 buçuk 2 saatte bir emziriyorum ve tek meme emziriyorum mesela sağı emdiyse 2 saat sonra solu emziriyorum sizce doğru mu
bernnaa NidaKamali bırakana kadar birinden emzir altını al emmek isterse diğerinden devam et istemezse bir sonraki emzirmede diğerini emzirirsin. Karnı doyunca zaten 1,5- 2 saat gidiyor doymamış olursa daha erken meme istiyor
gzmm4738485 NidaKamali bende öyle yapıyordum ilerleyen günlerde alışırsın biraz birini biraz birini vermeye çalış canım düzene giriyor zaten sadece birini verirsen ötekisi süt dolar seni rahatsız eder ikisini de vermeye çalış
Liliales NidaKamali ben 15 dk birini 15 dk diğerini emzirirdim hastanedeki emzirme danışmanı öyle söylemişti 2 ayı dolana kadar böyle devam ettik ondan sonra dakika tutmayı bıraktım
NidaKamali bernnaa bırakana kadar emziriyorum şimdilik doyuyor sanırım baya çiş yapıyor ve fazlasını kusuyor kimiside diğer göğsünde boşalmazsa sütün azalır dedi korkuttular beni
bernnaa NidaKamali hiç emzirmezsen olur o , bide diğerine göre küçük kalır ama sırayla yapmanda problem olmaz. Zaten yarım emzirmek daha kötü süt kalıcak içinde mastitte olabilirsin öyle
king30 NidaKamali Allah bağışlasın bebeklerimiz aynı gün doğmuş galiba 🥰 bende sizin gibi yapıyorum. Hemsire en son hangi göğsü emdiyse bir sonrakine onu ver beş on dakika sonra diğerini ver dedi bir iki kere yapmak istedim ben beceremedim çekerken genzine sıçrattı sonra diğerini almak istemedi falan filan bir sürü uğraştım şimdi hiiç uğraşmıyorum sırayla bir sağ bir sonrakine sol . Bence takılmayın hiç te azalmaz zaten en aşağı iki saate tekrar emiyolar iki besleme arası çok uzun süre degilki ikiside boşalıyor bence.
NidaKamali bernnaa ön süt son süt olayından dolayı bana sırayla vermek daha mantıklı geliyo en iyisi böyle devam etmek bebeğimin verdiği sinyalleri dikkate almak olucak sanırım :))
AlpCaghan Saate bir vermeniz lazım bence zaten ememiyordur garibim yeni ogreniyor süre çok uzun bence birde sırayla gidin sağ bitsin sol demeyin ben öyle yaptım, bence sebebi bu şimdi 20 aylık hala tek göğüz emiyor öyle kaldik