Sfs Merhabalar 20 günlüğüz sutum yok emmiyor bazen sagarsam 30 cc çıkıyor mama kullaniyoruz sma optipro gaz sancimiz cok var ne yaptiniz nursy harvey aldim ama sanki cok etkili değil..
Hayalet_99 Sfs gaz sancısınin hiç bı çôzümü yok benim iki kızım var araları 12 ay büyük kızım 16 aylık 5 aya girdin geçti küçük de şu an 4 yeni yeni düzeliyor
Adatanis Sfs biogaia ve nurse harveys kullanıyorum baya da memnunum biraz da zamanla düzeliyor kesin çözümü yok maalesef geçmiş olsun 🌸
cherry_baby Sfs ya biliyorsunuz ki bebişler pompadan daha güçlü çekiyor siz 30 CC görüyorsunuz ama görünmeyeni de çekiyrodur onlar 😅 neden yetersiz olduğunu düşünüyorsunuz ki çişlerini falan mı takip ettiniz ?
Uykusuz-annee Sfs mamadan kaynaklanabilir her bebeğe göre değişir ben ilk optipro aldım sonra doktor önerisiyle comfortta geçtik mafoldu çocuğum tabi bzde tecrübesizlik sonra optiproya geçtik düzeldi çocuğum eğer emmiyorsa antikolik biberon kullanın benimki emiyor sadece gunde 1 kere zeytinyağlı mama veriyorum doktor önerisiyle ona rağmen kivrandi oğlum kaka sorunumuz var bebeği takip ederek çocuğunuza en uygun mamayı bulabilirsiniz
Aysegulb Sma comfort gazlı bebekler için , optipro sindirilmesi daha zor demıstı dr umuz , comfott sindirim sistemi için özel üretilmiş bir mama gaz işin de bunu onermıstı bize
Busrazeynep2408 Adatanis ikisini birlikte mi kullaniyorsunuz bende biogiaya gectim nurse harveysi biraktim zararli olabilir diye
Adatanis Busrazeynep2408 biogaia bağırsak düzenleyici canım diğeri gaz damlası ikisini birlikte kullan
Yasemin_Rana Sfs zinco gaz damlası benim kızıma iyi geldi doğal içerikli deneyebilirsin canım şuan 4 aylık ve gazi baya azaldı Allah’a şükür 🥰
Gktrk-Gmzbrs17 Sfs Aguline şurup verdi bizim doktorumuz şuan 2 buçuk aylık ben çok memnunum bağırsak gazına bile çok iyi geliyor
Uykusuz-annee Aslan1 comfort canım ama bu bebekten bebeğe değişiyor ben doktor tavsiye olduğu için onu düşünemedim ve bebeğim sabahtan akşama kadar bağırıyordu geceleri de kıvranıyordu tabiki mamanın gaz yaptığını düşünemedim öğrenmiş oldum hemen bıraktık ve düzeldi 3 gündür 2 günde düzelmeye başladı
Atailknur Sfs sab simplex birde bio gai probiyotik kullandım aylarca. Birde zaman. Mama olarak hipp combiotik kullanıyorum
dertlimommyy Sfs sma comforta geçmeni tavsiye ederim biz öyle rahatlatmıştık. Kovaya su doldur sok içine çok güzel rahatlıyor. Biz pazar 4 aylık olacağız hala sma comfort kullanıyorum biraz daha pahalı ama o sancıyı çekmesin yavrum.