Northstar28 Bebeğim 47 günlük gündüzleri hiç uyumuyor gece de uyumuyor da gündüz hiçbir iş yapamıyorum tuvaletim gelse ona bile gidemem var mı böyle olan neden böyle bilmiyorum ama çok zorlanıyorum
yildizmom-2023 Northstar28 4 aylık olcaz gündüzleri yarım saat uyuyor birde bu aralar huysuz hep ilgi istiyor
sezer2022 Northstar28 daha lohusasın canım bırak iş beklesin, şuan onun senin kokuna ve sesine ihtiyaçı var,, ilk 3 ay benimkide kuala gibi yapışıktı sonra şükür oyun halısı falan başladı ayrılık 🙈
keremarasmomm Northstar28 benim de oğlum 45 günlük aynı durumdayım canım aç susuz hiçbir şey yapamadan. Emerken uyuyor beşiğe koyunca hemen uyanıyor kollarım kopuyo artık ayağımda sallamaya başladım uyuyunca ayağıma koyup sallıyorum dalınca bırakıyorum beşikteki gibi uyanmıyor en azından belimi yaslayıp ayaklarımı uzatmış oluyorum asla sallamam diyordum bide 🥺
Sfs Vallaha bizimkide gunduz uyuyor gece uyumuyor bosver gunduz kalsin hic bir is yapma en azindan gece uykunu al zaten zamanla duzelecek emin ol..
Northstar28 keremarasmomm ayy bende sallamam diyordum ayağımda sallıyorum son çare ama o da çok fayda etmiyor yatağa yatınca uyanıyor kucakta gezerek uyuyo yine yatırınca uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım