Nesliihann Kızlar merhaba, 8 aylık bebeğim diş gıcırdatıyor şok içindeyim ama bariz böyle nedendir normal midir çok endişelendim, bildiğiniz bişey varsa paylaşır mısınız. Bu arada 2 tane dişimiz var üsttende yeni 1 tane diş çıkarıyor.
Wanderlust Nesliihann yeni dis cikardiginda ses cikmasi hoslarina gidiyor normal ilk zamanlar cogu bebek bunu kesfedip yapar sonra azaliyor endise etmeyin😊
Ecem__ Nesliihann 😀😀😀😀 dislerini kesfetti bizimde o aylarda yapardi esim ayyy icim cizirdadi yapma derdi.bi kac gun yapti birakti sun 1 bucuk yasinda cok normal
Elfgrn Nesliihann 8 dişimiz var 8 aylık kızım bizimkide çok yapıyor onu huylaniyorum o öyle yaptıkça engelde olamıyorum yeni kesfetti artık ne zaman bırakırsa diye bekliyordum
Nesliihann Wanderlust ohh çok şükür bende bir hastalık belirtisi mi acaba diye endişelenmiştim , umarım hemen geçer 😬
gurbetcimami Nesliihann canım benimkinin o zaman üste diş yoktu o yüzden yapmadı 9 aylıkken çıktı o zamndan beri yapar 😂
Gokturk_ Nesliihann 13 aylığız hala yapar içim kötü olur yapma diyorum bende gülüyor gene yapıyor 😀Azı dişlerimiz çıkıyor şuanda 8 dişle yapıyor 🙈
denizin__annesii Nesliihann benim oğlum 21 aylik 2 aydir belki daha fazla dir böyle dis gicirdatiyor disi cikitordu basldi cikti ama hala devam ediyor amlmdim ki
Elfgrn gurbetcimami Ablama çekmiş onun 4. Ayında çıkmış yeğeniminde 4.5 ayda çıktı. Doktor ailede varsa normal demişti eşimin tarafinda yok bir ablam yani ona çekmiş oluyor o zman
Minigim38 Nesliihann gayet normal siz tepki vermeyin 2 hafta içinde unutuyor hoşlarına gidiyor ama alışkanlık haline getirmemesi için tepki vermeyin dikkatini başka yöne çekin 🤗
Yeniibianne Bugün benim bebeğim de yapıyor diş gıcırdatma 9 aylık 4 tane dişi var endişe ettim geçtimi sizlerin 🥺
gurbetcimami Yeniibianne geçiyor canım merak etme keşfettikleri için gıcırdatıyorlar bir süre sonra unutuyorlar