Twinsmom-- tabi saydığın şeyler çok önemli. Ben o konuda çok şansızım mesela. Eşim çocuk bakmada hiç yardımcım ve destekçim değil. Sadece maddi açıdan ve sevme açısından var, geri kalan herşey tüm sorumluluk bende ve oğlumda gerçekten zor bir çocuk canı sağolasıca rabbim hep hep iyiliğini versin sağlık versinde🙏 birde bende gurbetteyim tek başıma bakıyorum çocuğuma, burda yakın kimsem yok o yüzden bir tane çocukta gerçekten çok zorlandım gözüm iyce korktu derken korktugum başıma geldi ve 2.ye hamile kaldım. Tüm bunları göz önünde bulundurunca onun için 2.yi hiç düşünmüyordum sürpriz oldu başlarda baya üzüldüm moralim bozuldu ama sonradan kabullendim Allah’tandır nasip olacakmış demek ki dedim. Araları hemen hemen 3yaşa yakın olacak. Benim doğumum da ocakta olcak. Ama hayırlısıyla bu yavrumuda sağlıkla doğuruyum inşallah sonrasında çok sıkı korunma yöntemleri önlemleri alcam çünkü 3.yü asla düşünmüyorum Allah’a büyük konuşmayımda 2tane bebe ağzıma da çok yüzümede çok yani🤭 Allah’ım hayırlısıyla olmayana isteyene ve hakedenlere versin🙏❤️