aren3521 Yeşil sıvı kaka , (kakada kan yok) beslenme sonrası kusma, doğduğu gündendir ağlama krizleri süt alerjisi olabilir mi ? 54 günlüğüz
Hils aren3521 bu sut alerjisi folik asit çocuklarının derdi oldu resmen. Bizde de gürültülü sıvı kaka popoda kızarıklık var bende şüpheleniyorum ama bulunduğum yerde doktor yetersizliğinden bir türlü alerji doktoruna götüremedim
twinsmomaa aren3521 merhaba benimde 27 günlük ikizlerimden birinde yumurta alerjisi çıktı kakasıyla anladık mukuslu kaka yapmıştı direkt doktoruna söyledik testler yapıldı anne sütünü kestik 1 hafta kadar süt alerjisi olarak düşünmüştük baştan daha sonra süt değil de yumurta alerjisi büyük ihtimalle yumurta ve yumurta içeren herseyi yasak dedi doktorumuz süte başladık kakasını tekrar gözlem altında tutmamız gerektiğini söyledi doktorumuz bebeklerin kakasının rengi ve şekline dikkat etmek gerekiyormuş
yumamiii Hils folik asitle ne alakası var ben hiç bilmiyorum ben de hamileyken kullandım ondan kı oldu acaba 😓
Minikkuzum1011 Hils 1 hafta süt ve süt ürünleri tüketme şikayetler azalacak mı bir bak. Bize doktor 1 hafta diyet yap dedi şikayetler geçince aç 1 gün dedi bak eğer geri geliyorsa şikayetler kesin tanı süt alerjik.
Tuche89 Benimde bebeğimde ishal şeklinde yeşil kaka oldu 3 hafta kadar. Kaka tahlili yapıldı.mikrop kapmıştı. Laktoz emdirici damla ile antibiyotik kullandık . geçti. Bi tahlil yaptırın derim. Kaka da kan yoksa vücutta döküntü yoksa genelde alerji olmuyo kilo kaybı gelişim geriliği gbi ciddi şeyler göstermesi laxım. Kusması da gaz ve ıkınmadandır. Siz tabi genefe doktora sorun
Elf_moms Tuche89 bizimde kakada kan yoktu , döküntü de çok azdı kakada mukus vardi ve bebeğimde süt alerjisi var
Elf_moms aren3521 ay olarak küçük olduğu için test yaptıramadik belirtiler süt alerjisini gösteriyordu.diyet yapınca belirtiler hafifledi.arada küçük bir kaçak olunca tekrar belirtiler başlıyor.deneme yanılma oldu biraz