Hayalim123 Arkadaşlar evimin sıcaklık değeri 23veya 24 oğluma kaç toyluk uyku tulumu almalıyım? Oğlumun bronşiti var uyurken terlememesi için iyi karar vermeliyim kaç tog alacağıma bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi sürekli üstü açık uyuyo zaten
1morportakal Hayalim123 Mamakidodan Halo uyku tulumu aldım. Daha önce sitede hangi sıcaklıkta kaç tog ve hangi iç giysi giydirilmesi gerektiğine dair bir tablo vardı ama son baktığımda tabloyu kaldırmışlardı gerekçe olarak da her çocuğun bünyesinin farklı olduğu gibi şeyler yazılıydı. Yani demem o ki çok güvenmeyin şu tog şu sıcaklık bilgilerine çocuğunuzu gözlemleyin
Hayalim123 Gumus25 Ben 1 tog olsn uyku tulumunu ilkbahar ve sonbahar aylarında giydiriyordum kışında mi 1 tog kullsnayim
Hayalim123 Hayalim123 çocuk üşür diye korkuyorum altına uzun kollu pijama giydiriyorum ama yinede üşüyebilir diyorum
Gzdeeee Gumus25 22 derecede dün 1 togda yatırdım içinde sdece atletle bana üşümüş gibi geldi pijamamı giydirmem lazımdı bilginiz varmı acaba
Gumus25 Gzdeeee benim aldığım uyku tulumunun içinden tablo çıkmıştı. Orada 22 derece için uzun kollu badiyi gösteriyor