noluyasanagenemiros 3,5 ayına kadar 90 cc içen bebeğim artık 10 gündür 60 cc içiyor normal mi? Niye böyle oldu ve 3 saatte bir 2. Saatte vermeye çalışsam içmiyor 10 ml anca içiyor illa 3 saat geçecek 90 ml içse 4 saati buluyor
Yazmelegi_ noluyasanagenemiros biz 2 ay 19 günlük bebeğim 3.4 saat aç kalınca 90 içiyor onun harici sizin dediğiniz gibi 10 ml anca içiyor veya 2 saat aç dursa 60 iciyor
B1elf noluyasanagenemiros çocuk ne kadar istiyorsa o kadar icirmelisiniz. Emse dura dura emiyor kaç CC içiyor haberimiz olmuyor yemek yese 1 kase çorbayı bitirince 2. Ye zorlamiyoruz bazı dönemler geçici ne kadar isterse o kadar içsin. Yenidoganken 30 60 90 diye artıyordu 5. Ayda 90 da kaldı ve 14 aylık olana kadar 90 içti sadece gece yatarken 180 veriyordum düşünün 14 ayına kadar 90 yani ne zaman ne kadar icecekse o kadar içsin bazı bebekler atıyorum 5 saatte bir 120 içer sizinki 2 saatte bir 60 CC içer hesaolayinca 24 saatte iki bebekte aynı CC yi içer
noluyasanagenemiros Yazmelegi_ benim bebe de anormallik var o zaman ya 😂 geveşliyo ağzında mamayı zaten zar zor içiriyorum
Cerene Benim oğlum da 3,5 aylık 2 saate bir 120 cc içiyor ama geceleri 3,4 saat arası uyanıyor bazen 90,100 içtiği de oluyor gazını rahat çıkarmadıysa kendini doymuş hisseder o yüzden acıkmaz demişti doktorumuz bize 🤷🏼♀️
Cerene noluyasanagenemiros kilo alımı iyiyse ve günde 3 ve fazlası çiş yapıyorsa doyuyordur zamanla mide kapasitesi artar merak etmeyin
noluyasanagenemiros Cerene sorun da kilo alımı zaten 1 ayda 160 gr almış anlamıştım ben bez sayısından şu aralar bez sayısı arttı ama farkındayım da, az içmesi garibime gitti
Cerene noluyasanagenemiros o halde doktorunuzla görüşün az almış evet inşallah problem yoktur iyi haberlerle dönersiniz 🙏🏻
noluyasanagenemiros Milanbebek gündüz mama veriyorum aralarda emzirmeye çalışıyorum fakat sütüm azaldı zaten emmedği için. Bez sayısı da 4,5 den fazla ise doyduğunu söylüyorlar
GizeMilena Aya yakın mama/meme reddi olabiliyor belki o yüzdendir ama benim doktorum kilo*30 cc gibi düşün demişti mamaların içinde yazana göre de 3-4 ay civarı 120cc yükseliyor mama oranı tabi anne sütü yoksa…
noluyasanagenemiros B1elf Hmm anladım 🤔 normal o zaman 🤷♀️ bianda azaltmasına şaşırdım aşkında 90 içerken nasıl 60a düştü diye düşündüm iştahsızlığı mı var vs diye