ikbalumaycaca Biz normalde rota ve menenjit aşımızı eczaneden alıp sağlık ocağında ebemize yaptırıyorduk fakat şimdi İzmir’e annemin yanına geldim aşı olması gerekiyor herhangi bir sağlık ocağı aşıyı yapar mı acaba nerede yaptırabilirim ??
teachermom07 ikbalumaycaca yani tanıdık olmadıkça hiçbir sağlıkçının reçetesiz aşı yapacağını sanmıyorum. Normalde bizde sizin gibi eczaneden aldık ebemiz vurdu bu özel aşıları
glshekr ikbalumaycaca Bizim sağlık ocağı menenjiti yapmiyordu bu ebelerin aldigi riskle alakali.Ağır aşı olduğu için hastane de yapın demişti.En iyisi doktor ve hastane ortamı bence
Hilal28 ikbalumaycaca hayır her yerdeki sağlık ocağı yapar ben kaç kere yaptırdım sadece önceden bilgi verin sağlık ocağına
ikbalumaycaca Deletedmom_98 kendi doktorumuz değil de başka doktora gittiğimizde yapar mı şuan başka ilde olduğumuz için, siz daha önce yaptırdınız mı
ikbalumaycaca teachermom07 siz nerede yaptırıyorsunuz sadece kendi sağlık ocağımız mı yapar yani 🤦🏻♀️
teachermom07 ikbalumaycaca bence siz öncelikle bi çocuk doktoruna gidin . O size reçete etsin bu aşıları . Daha sonra eczaneden aşıları alıp eczanedeki sağlıkçıya bile yaptırabilirsiniz sonuçta reçeteniz olacak elinizde
teachermom07 glshekr ebe kendine güvenmemiş o zaman . Doktor reçete ettikten sonra alacağı bir risk yok aslında herhangi bi hemşire vurabilir sağlık ocağında .
glshekr teachermom07 Bizim sağlık ocagi olarak yapmıyorlar galiba ebelikte bir durum değil bilemedim.Her yer farklı işte.Kime nasıl denk geleceğimiz belli değil ☺️
Uncochan Menenjit aşısını farklı bir sağlık ocağında yani memlekete gittiğimde o zamana denk gelmişti ve yaptırmıştım
Zlnmst ikbalumaycaca biz bu sabah sağlık ocağında menenjit aşısı yaptırdık ama 2-3 kere sordular buradaki doktor onayladı mı diye
kubra6689 ikbalumaycaca bizim sağlık ocağı yapmadı özel aşi diye doktordan reçetesini getirdimde öyle yaptılar